Βρήκε νέο "κορίτσι" ο Αρναούτογλου!

10.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άργησε, αλλά τελικά βρήκε συμπαρουσιάστρια για το «Πολύ την Κυριακή» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η τυχερή κοπέλα λέγεται Νάσια Μυλωνά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άργησε, αλλά τελικά βρήκε συμπαρουσιάστρια για το «Πολύ την Κυριακή» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η τυχερή κοπέλα λέγεται Νάσια Μυλωνά, είναι 19 ετών, μιλάει αγγλικά, γαλλικά και σπουδάζει στην Γεωπονική. Άσχετο, αλλά πάντα ήθελα να το παίξω παρουσιάστρια καλλιστείων. Το νέο "κορίτσι" του Γρηγόρη είναι όντως φοιτήτρια Γεωπονικής κι έχω την αίσθηση ότι είναι το κατάλληλο άτομο στη σωστή θέση.

Προσοχή ακολουθεί μεγάλη κακία: πρώτη φορά θα δούμε «γλάστρα» με δίπλωμα! Τουλάχιστον, θα ξέρει πως να... αναπτυχθεί δίπλα στον Γρηγόρη. Η μικρή έχει ένα επιπλέον προσόν. Είναι ανιψιά της Μαρίας Λόη, μαγείρισσα στον «Όμορφο Κόσμο», οπότε μάλλον η θεία της συνέβαλε με τον τρόπο της για την «πρόσληψη». Αν και η 19χρονη κοπέλα, λένε πως είναι πολύ όμορφη και αρκετά έξυπνη. Εξάλλου, ο Αρναούτογλου ήθελε για τη συγκεκριμένη θέση, ένα πρόσωπο άγνωστο στο κοινό, που όμως να το έχει. Και μάλλον η Νάσια είναι η καλύτερη επιλογή. Και με θεία στην Κορώνη!