"Δεν είναι έτσι οι... νεράιδες, Ρούλα μου"

10.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία... νεράιδα αλλιώτικη από τις άλλες (του Πινόκιο, της Χιονάτης, της Τοσοδούλας) είναι η Ρούλα Κορομηλά. Αλλιώς, δηλαδή,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία... νεράιδα αλλιώτικη από τις άλλες (του Πινόκιο, της Χιονάτης, της Τοσοδούλας) είναι η Ρούλα Κορομηλά. Αλλιώς, δηλαδή, την περιμέναμε, αλλιώς μας βγήκε τελικά. Ευτυχώς, δεν έχει μπούκλα το μαλλί, δεν φοράει γαλάζιο νεράιδο-φόρεμα, δεν είναι τίγκα στη χρυσόσκονη κι ούτε κρατάει το μαγικό ραβδάκι. Η τηλεοπτική νεράιδα - Ρούλα έχει κοντό μαλλί, φοράει μαύρο κοστούμι- στολή και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες «συναδέλφους» της δεν επισκέπτεται τους μικρούς φίλους της στα όνειρα τους.

Τους φέρνει στον χώρο της, που είναι σκηνικό στημένο σε πλατεία - παλιές καλές εποχές Μπράβο - και ενώπιον του συγκεντρωμένου πλήθους, που αλαλάζει κάθε φορά που ανοίγει τον φάκελο με τα δώρα (ούτε το Μεγάλο Παζάρι να ήταν) πραγματοποιεί τις ευχές τους. Ωστόσο, αυτό είναι το λιγότερο. Στην δεύτερη εκπομπή της, την Κυριακή, η Κορομηλά έφερε στο show της ένα κοριτσάκι, το οποίο είχε εγκαύματα στο πρόσωπό της και αναπηρία στο χέρι και με... φαντασμαγορικές διαδικασίες πραγματοποίησε τις ευχές του.

Κι αφού η νεράιδα - Ρούλα έφερε εις πέρας το... θεάρεστο έργο της, έβαλε τον Θάνο Πετρέλη (η μία από τις εκπλήξεις) να πει κάνα τραγουδάκι. Εξάλλου, τι show θα ήταν; Γιατί, καλά τα δράματα και τα κλάματα της παρουσιάστριας, αλλά τα νούμερα της AGB θέλουν και την πενιά τους για να ανέβουν. Αν και η αλήθεια είναι πως την Κυριακή, η Κορομηλά δεν τα πήγε καλά σε τηλεθέαση (με το ζόρι έπιασε 19%). Απέναντι βλέπεις είχε την «Πολίτικη Κουζίνα» που σάρωσε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]