Σε πυρετό γάμου η Ιωάννα Λίλλη

10.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πυρετό γάμου βρίσκεται η Ιωάννα Λίλλη τις τελευταίες μέρες και παρόλο που είναι με την κοιλιά τούρλα, τρέχει κατοστάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πυρετό γάμου βρίσκεται η Ιωάννα Λίλλη τις τελευταίες μέρες και παρόλο που είναι με την κοιλιά τούρλα, τρέχει κατοστάρι για να τα προλάβει όλα. Ο γάμος θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου (μία μέρα πριν του Άι Δημητρίου, πολιούχος Θεσσαλονίκης, δύο πριν τα γενέθλια του Θοδωρή Ζαγοράκη και τρεις πριν την 28η Οκτωβρίου. Τετραήμερο εορταστικών εκδηλώσεων) και όπως καταλαβαίνεις το άγχος είναι μεγάλο.

Άσε, που τις τελευταίες λεπτομέρειες τις ρυθμίζει μόνη της, μιας και ο Ζαγοράκης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος. Ευτυχώς, για την Λίλλη οι τελευταίες, αφού ο αρχηγός κρεμάει τα παπούτσια του κι έτσι θα μπορέσει να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην μέλλουσα γυναίκα του και το παιδί τους που θα έρθει σε λίγους μήνες. Α και στον ΠΑΟΚ θα αφοσιωθεί, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί στην παρούσα ιστορία αγάπης.

Το νυφικό της Ιωάννας είναι έτοιμο και το έφτιαξε σχεδιαστής από την Κύπρο. Μάλιστα, της το πήγε στην Θεσσαλονίκη και όπως μας πληροφόρησε ο σχεδιαστής είναι λευκό και απλό, χωρίς μπιχλιμπίδια καθότι η εγκυμονούσα Ιωάννα θέλει να είναι όσο πιο απλή γίνεται. Απλό είναι και το κοστούμι του γαμπρού, ο οποίος επίσης δεν είναι των πολλών πολλών.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]