Η Κέιτ Μος πέταξε έξω ημίγυμνο τον Ντόχερτι!

10.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κρίση περνάει για ακόμη μία φορά η σχέση της Κέιτ Μος με τον τζάνκι αγαπημένο της, Πιτ Ντόχερτι. Το ζευγάρι σύμφωνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρίση περνάει για ακόμη μία φορά η σχέση της Κέιτ Μος με τον τζάνκι αγαπημένο της, Πιτ Ντόχερτι. Το ζευγάρι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το «μέτωπό» τους θέλουν την Κέιτ να πέταξε τον αγαπημένο της ημίγυμνο, μόνο το εσώρουχό του φορούσε δηλαδή, έξω από το σπίτι της. Θέαμα έγιναν στους γείτονες, οι οποίοι βγήκαν να δουν το σκηνικό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Ο Ντόχερτι χτυπιόταν και ωρυόταν να του ανοίξει κι εκείνη ωσάν την κουφή μήτε που άκουγε την πόρτα. Αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός αυτή τη φορά, δεν είναι σίγουρο. Εξάλλου, με αυτούς τους δύο ισχύει το «εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Πάντως, η Μος είναι διατεθειμένη να διακόψει κάθε επαφή με τον Ντόχερτι, αν αυτός δεν αποφασίσει να κάνει αποτοξίνωση και να κόψει τα ναρκωτικά.

Η ίδια έχει αποτοξινωθεί και θέλει ο αγαπημένος της να κάνει το ίδιο. Ο Πιτ έχει βάλει ειδικά φυτεύματα στο στομάχι του, προκειμένου να σταματήσει την ηρωίνη. Κι αν σε ένα βαθμό αυτό το έχει πετύχει, δεν τα έχει καταφέρει με τις κακές παρέες, οι οποίες είναι αρνητική επιρροή. Μέχρι ιδιωτική ασφάλεια προσέλαβε η Μος για να τους κρατήσει μακριά του, αλλά ο Ντόχερτι δεν έχει την ίδια γνώμη. Έτσι, η Κέιτ τον έδιωξε και θα τον δεχτεί πίσω μόνο όταν «καθαρίσει» από όλα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]