Και στιχουργός ο Κρόου

27.07.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα επειδή σήμερα είναι Παρασκευή κι εγώ φεύγω για το δεύτερο μέρος των διακοπών μου - ούτε τηλεταινία να ήσαν - λέω να σου γράψω κάτι το ρομαντικό, το παραμυθένιο για να το συλλογιέσαι το Σαβ/κο και να τα βάζεις με τη μοίρα σου που δε σε έκανε ηθοποιό του Χόλιγουντ. Η ιστορία αγάπης που θα σου διηγηθώ είναι αληθινή και πρωταγωνιστές της είναι ο Ράσελ Κρόου και η Νικόλ Κίντμαν.
Αγαπημένη μου Τζίνα


Επειδή σήμερα είναι Παρασκευή κι εγώ φεύγω για το δεύτερο μέρος των διακοπών μου - ούτε τηλεταινία να ήσαν - λέω να σου γράψω κάτι το ρομαντικό, το παραμυθένιο για να το συλλογιέσαι το Σαβ/κο και να τα βάζεις με τη μοίρα σου που δε σε έκανε ηθοποιό του Χόλιγουντ. Η ιστορία αγάπης που θα σου διηγηθώ είναι αληθινή και πρωταγωνιστές της είναι ο Ράσελ Κρόου και η Νικόλ Κίντμαν. Εγώ, με το που την πρωτοάκουσα ανταριάστηκα, σηκώθηκε η τρίχα μου κάγκελο.
Ο Ράσελ και η Νικόλ ως γνωστών προέρχονται από τη μακρινή Αυστραλία. Αν και η χώρα είναι τω όντι τεράστια οι δύο, πλέον, εραστές, είχαν κιόλας γνωριστεί. Η συνάντησή τους έγινε σε ένα θέατρο στο Σίδνεϊ, στη δεκαετία του '80. Οι δύο τότε νέοι με το που ειδώθηκαν τα βλέμματα τους ένιωσαν την καρδιά τους να σκίζεται στα δύο από τους ξέφρενους ρυθμούς που χτυπούσε- και 300 σφυγμούς να είχε πιάσει -, τα πόδια τους να κόβονται, το στόμα τους να ξεραίνεται και να βγάζει λειχήνες από την αφυδάτωση, το στομάχι τους να γίνεται σαν κόμπος δώρων, το κεφάλι τους να βουίζει και ιδρώτας με το κανάτι να τρέχει σε όλο τους το σώμα, πλην του προσώπου, διότι είχαν βάλει μέικ απ για τις ανάγκες του έργου και δεν έπρεπε να χαλάσει το βάψιμο. Όλο αυτό ήταν ο έρωτας που τους βάρεσε κατακούτελα.

Τα παιδιά άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους δειλά ραντεβουδάκια, όπου πήγαιναν να ταΐσουν τα καγκουρό και τα κοάλα. Η σχέση τους, δυστυχώς δεν κράτησε πολύ, διότι η Νικόλ άνοιξε τα φτερά της για το Χόλιγουντ. Γύρισε την πρώτη της ταινία με τον Τομ Κρούζ, τον οποίο ερωτεύτηκε παράφορα και του δόθηκε, χωρίς να χρειαστεί ο διάσημος ηθοποιός να τρέχει στα κοάλα και τα καγκουρό. Τη συνέχεια για να μην πολυλογώ την ξέρεις. Ώσπου φτάνουμε στο σήμερα και η Κίντμαν με τον Κρόου είναι και πάλι ζευγάρι, διότι το ήθελε η μοίρα. Ο Ράσελ, όταν χώρισε με τη Νικόλ κλείστηκε στη φάρμα του για να συλλογιέται καλύτερα την αγαπημένη του που ήταν με άλλον άνδρα. Ο πόνος του ήταν μεγάλος κι έπρεπε κάπου να ξεσπάσει, διότι θα έσκαγε ο άνθρωπος. Πήρε, λοιπόν δυο, τρία γουρούνια μπας και ξεχαστεί, όμως τίποτε. Μια μέρα εκεί που τα τάιζε τα ζώα του ήρθε μια αναλαμπή. Θα γράψω τραγούδια, είπε και θα τα αφιερώσω σε έκείνη. Όπερ κι εγένετο. Το πρώτο του δημιούργημα λέγεται: "Somebody Else's Princess" και τώρα παίρνει σάρκα και οστά, καθώς θα κυκλοφορήσει στο τελευταίο άλμπουμ που έβγαλε μαζί με το συγκρότημά του "30 Odd Foot of Grunts". Και θα είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο σε αυτήν: Τη Νικόλ Κίντμαν.