Εξώδικο Ψινάκη στον Alpha

19.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι θα είναι το «Dream Show» χωρίς τον Ηλία Ψινάκη; «Συντριμ- show»! Και δυστυχώς για τους ανθρώπους του Alpha
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι θα είναι το «Dream Show» χωρίς τον Ηλία Ψινάκη; «Συντριμ- show»! Και δυστυχώς για τους ανθρώπους του Alpha το ανέκδοτο οσονούπω θα γίνει πραγματικότητα, διότι όπως όλα δείχνουν ο δαιμόνιος μάνατζερ δεν θα συμμετάσχει στο εν λόγω reality. Ο Ψινάκης έστειλε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας εξώδικο στο κανάλι της Κάντζας, όπου τους γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την παραγωγή του παιγνιδιού, ενώ απαγορεύει την προβολή των ακροάσεων που έχουν μαγνητοσκοπηθεί μέχρι στιγμής.

Η κίνηση αυτή του Ψινάκη, μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Ηλίας θεωρεί πως το κανάλι δεν πρόβαλε όσο θα έπρεπε την εκπομπή, ενώ ο ίδιος τους είχε προτείνει τρόπους. Όπως γιγαντοαφίσες στους δρόμους, συνεχή σποτάκια και άλλα τέτοια. Ωστόσο, το κανάλι δεν έκανε τίποτε από όλα τα παραπάνω. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα διαφημιστικά για την πρώτη εκπομπή έπαιξαν μόλις μία μέρα πριν. Με αποτέλεσμα κανείς να μην το πάρει χαμπάρι και η τηλεθέαση με το ζόρι να πιάσει ένα 14%, ενώ πέρυσι είχε χτυπήσει στο χαλαρό 25%. Αυτά είδε ο Ψινάκης κι έκανε το μεγάλο μπαμ!