Μενεγάκη - Μελέτη: "πολικές" σχέσεις

19.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζουν να είναι ανύπαρκτες και μάλιστα φέτος μπορείς να τις πεις και κακές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζουν να είναι ανύπαρκτες και μάλιστα φέτος μπορείς να τις πεις και κακές. Τις προάλλες, κατά μία τρελή σύμπτωση η «βασίλισσα» και η «πριγκίπισσα» της πρωινής ζώνης είχαν τυχαία συνάντηση σε παραλιακό κέντρο. Μάλιστα, τα τραπέζια τους ήταν πολύ κοντά, ενώ οι δυο τους - πάλι κατά μία τρελή σύμπτωση - κάθισαν αντικριστά.

Την περίπτωση να αλλάξουν θέσεις, ώστε να μη βλέπει η μία το ξανθό μαλλί της άλλης, την απέκλεισαν, διότι τότε θα προκαλούσαν τα σχόλια των θαμώνων, οι οποίοι άπαξ και τις είδαν εκεί, δεν πήραν τα μάτια από πάνω τους. Σε αντίθεση πάλι με τις δύο «εστεμμένες», οι οποίες προτίμησαν να κοιτάνε ολούθε πλην μπροστά τους. Να μην έχουν τα βλέμματά τους κάποια ανεπιθύμητη διασταύρωση.

Όλο το βράδυ πέρασε έτσι, αν και λένε πως η Ελεονώρα έχει ψιλό-μετανιώσει που δεν είπε έστω μία «καλησπέρα» στην Ελένη. Ως μικρότερη και νεότερη γαρ στη δουλειά. Η Μενεγάκη, πάντως, δε δείχνει να πτοείται και πολύ, αποφεύγοντας επιμελώς να αναφέρεται ονομαστικά στην...αντίπαλό της.