Τα "μοναχικά" γενέθλια του Ντέμη Νικολαϊδη

19.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η πολλή δουλειά όχι μόνο τρώει τον αφέντη, αλλά ενίοτε «χωρίζει» και ζευγάρια! Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η πολλή δουλειά όχι μόνο τρώει τον αφέντη, αλλά ενίοτε «χωρίζει» και ζευγάρια! Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη τους οποίους η δουλειά της αοιδούς τους κράτησε μακριά στα γενέθλια του Ντέμη. Ο Νικολαϊδης την περασμένη Κυριακή είχε γενέθλια (για το κουτσομπολιό έγινε 34 ετών) κι αυτή ήταν η πρώτη φορά από τότε που είναι ζευγάρι Ντέμης και Δέσποινα που δεν γιόρτασαν μαζί.

Βλέπεις, η Βανδή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου άδει σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας και παρόλο που ήθελε να βρεθεί στην Αθήνα, τελικά δεν τα κατάφερε. Και ο Ντέμης, όμως, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, ούτε ο Μωάμεθ πήγε στο βουνό, ούτε και το βουνό στον Μωάμεθ, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να είναι τα μάλα στεναχωρημένο για την εξέλιξη αυτή.

Ε, δεν είναι και λίγο να περάσεις... μοναχικά γενέθλια. Αν και η Δέσποινα σχεδιάζει να γιορτάσει τον αγαπημένο της έστω με λίγες μέρες καθυστέρηση. Με το που θα έρθει στην Αθήνα, θα του κάνει ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους πολλούς φίλους τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]