"Brangelina": μα δεν τελειώσαμε...

19.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ώρα που οι «Ανιστικοί» μετρούν τις μέρες που θα ακούσουν ότι ο Μπραντ Πιτ παράτησε την Ανζελίνα Τζολί και οι «Τζολικοί»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που οι «Ανιστικοί» μετρούν τις μέρες που θα ακούσουν ότι ο Μπραντ Πιτ παράτησε την Ανζελίνα Τζολί και οι «Τζολικοί» περιμένουν τη μέρα που ο Μπραντ θα παντρευτεί το είδωλό τους, το ζευγάρι κάνει... ευτυχισμένες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ούτε λόγος για γάμο. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση των «Brangelina» έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε μία έκθεση ζωγραφικής.

Κανονικά, η έξοδος του ζευγαριού δεν θα είχε τόοοση μεγάλη πια σημασία, αν τον τελευταίο καιρό δεν οργίαζαν οι φήμες πως το ζευγάρι περνάει τη δυσκολότερη φάση της σχέσης του και ο χωρισμός είναι προ των πυλών. Μέχρι που είπαν πως ο Πιτ θέλει να γυρίσει πίσω στην Τζένιφερ Άνιστον ωσάν τη μετανοούσα βρεγμένη γάτα! Αυτά, λοιπόν, άκουγε και διάβαζε η Αντζελίνα και στην τελευταία τους εμφάνιση φρόντισε να κρατά τον αγαπημένο της σφιχτά από το χέρι του στυλ «δεν πάει πουθενά, σε μένα θα μείνει», ενώ αυτή ήταν από τις λίγες δημόσιες τρυφερές στιγμές τους.

Καλά, η φωτογράφηση στο περιοδικό People με τη νεογέννητη κόρη τους, Σιλό δεν πιάνει. Είναι εκτός συναγωνισμού τρυφερότητας, με τον έναν να κοιτά τον άλλον μες στα μάτια και οι δυο μαζί το αγγελούδι τους, ενώ πανταχόθεν ξεχείλιζε ο έρωτας και η αγάπη των «Brangelina». Τις, δε, φωτογραφίες αυτές οι «Τζολικοί» τις έχουν εικόνισμα πάνω από το κρεβάτι τους και κάθε βράδυ προσεύχονται για μακρά ευτυχία των παιδιών και οι «Ανιστικοί» στόχο για να πετάνε τα βελάκια τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]