Γερμανού - Τζάνης: ο έρωτας καλά κρατεί

19.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι παρατηρημένο παντού στον κόσμο, όταν ξεκινάει μία σχέση στον θαυμαστό κόσμο της show biz στην αρχή να λένε όλοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι παρατηρημένο παντού στον κόσμο, όταν ξεκινάει μία σχέση στον θαυμαστό κόσμο της show biz στην αρχή να λένε όλοι πως το ζευγάρι παντρεύεται και στη συνέχεια πως χωρίζει. Από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε η Ναταλία Γερμανού με τον τελευταίο της αγαπημένο, Θάνο Τζάνη. Άσε, που στη συγκεκριμένη σχέση οι περισσότεροι - μάλλον λόγω του... βιογραφικού του νεαρού ο οποίος είναι απόφοιτος του Dream Show και αρκετά νεαρούλης - είναι σίγουροι πως ο χωρισμός θα έλθει σύντομα.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες οργίαζαν οι φήμες πως η Ναταλία έκανε αυτό που όλοι περίμεναν κι ας... άργησε λιγάκι. Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, αν και φρόντισε να τον κρατήσει ως φίλο. Κάτι άλλωστε που το συνηθίζει η large Ναταλία, αφού με τους περισσότερους πρώην της είναι φίλοι. Κι εκεί, λοιπόν, που περιμέναμε με ποιο λόγο το έκανε, ξέρεις «δεν τραβάει άλλο η σχέση μας», «ήσουν αγάπη του καλοκαιριού κι αφού φθινοπώριασε, άμε στο καλό μικρό μου αγόρι», το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο.

Στου Τσαλίκη, συγκεκριμένα. Εκεί, είχαν πάει με μεγάλη παρέα, ενώ προτίμησαν να καθίσουν σε έναν από τους καναπέδες, που είναι πιο αναπαυτικοί και δεν σε εντοπίζει εύκολα μάτι. Η Ναταλία την περισσότερη ώρα είχε «χυθεί» στο έπιπλο, αν και στη συνέχεια ίσιωσε λιγάκι για να πιάσει ψιλή κουβεντούλα με τον αγαπημένο της, ο οποίος το ένα τσιγάρο άναβε, το άλλο έσβηνε. Θα ήταν μάλλον σοβαρή η συζήτησή τους, αν και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε καβγά. Όχι, για να μη λένε κάποιοι κακοθελητές πως είναι άτιμο πράγμα το χάσμα των γενεών!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]