Η Στέλλα Μπεζεντάκου είναι μονογαμική

19.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τέσσερις ολόκληρες μέρες μου πήρε να συνέλθω από το σοκ και να καθίσω να σου γράψω την είδηση αυτή. Τέσσερις ολόκληρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέσσερις ολόκληρες μέρες μου πήρε να συνέλθω από το σοκ και να καθίσω να σου γράψω την είδηση αυτή. Τέσσερις ολόκληρες μέρες μέχρι να χωνέψω πως η Στέλλα Μπεζεντάκου είναι μονογαμική! Προς Θεού δεν είναι ότι δεν της το είχα, απλά απορώ, υπάρχουν και τέτοια κορίτσια στην πονηρή show biz και κυρίως στην ξελογιάστρα νύχτα; Εύγε στη Στέλλα που σαν την τελευταία γαλάτισσα κρατάει τη σημαία ψηλά. Εύγε και πάλι εύγε. Και άντε να βρεθεί ένα σωστό και καλό παλικάρι να αποκαταστήσει το κορίτσι, που η αλήθεια νιώθει έτοιμη για γάμο.

Αμ το άλλο που το πας; Η Στέλλα είναι και πολύ άξια και προκομένη. Με τη δουλειά της έχει καταφέρει κι έχει αγοράσει μεζονέτα με κοινόχρηστη πισίνα στα Νότια Προάστια, έχει βάλει χρήματα στην άκρη, ενώ αγόρασε και πολυτελέστατο αυτοκίνητο, που όμως η γλωσσοφαγιά του κόσμου δεν την άφησε να το χαρεί. Τρεις μέρες μετά την αγορά του είχε ατύχημα και το αυτοκίνητο έγινε καλοκαιρινό!

Και ειδικά αυτή τη γλωσσοφαγιά μήτε που την αντέχει η Μπεζεντάκου. Αυτό, άλλωστε είναι και το παράπονό της. Που έχουν πέσει όλοι πάνω της να τη φάνε. Αλλά αυτή παραμένει απτόητη. Συνεχίζει να άδει, να φτιάχνει την προίκα της και να ψάχνει τον κατάλληλο άνδρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]