Σε πυρετό γάμου η Βανδή

17.07.2001
Αγαπητή Τζίνα, εσύ βρίσκεσαι στην Ελούντα, κάνοντας τις βουτιές σου κι εδώ στην Αθήνα οι εξελίξεις τρέχουν και τα νέα έρχονται σωρηδόν. Να φανταστείς από τη στιγμή που ήρθα στη δουλειά έχω πλακωθεί στο γράψιμο. Τέλος πάντων, σε σένα επέλεξα να μιλήσω για τη Δέσποινα Βανδή, καθότι γνωρίζω πόσο πολύ την εκτιμάς. Η αοιδός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τον Σεπτέμβριο.
Αγαπητή Τζίνα,


Εσύ βρίσκεσαι στην Ελούντα, κάνοντας τις βουτιές σου κι εδώ στην Αθήνα οι εξελίξεις τρέχουν και τα νέα έρχονται σωρηδόν. Να φανταστείς από τη στιγμή που ήρθα στη δουλειά έχω πλακωθεί στο γράψιμο. Ούτε με το Μάικ δεν μπορώ να τα πω. Τέλος πάντων, σε σένα επέλεξα να μιλήσω για τη Δέσποινα Βανδή, καθότι γνωρίζω πόσο πολύ την εκτιμάς. Η αοιδός Τζίνα μου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τον Σεπτέμβριο. Κι αυτή τη φορά όπως φαίνεται είναι πέρα για πέρα αλήθεια.

Μάλιστα, με τον καλό της Ντέμη έχουν κιόλας μπει στη διαδικασία της προετοιμασίας. Ξέρεις, φτιάχνουν τη λίστα των καλεσμένων, ξεφυλλίζουν περιοδικά γάμου μπας και βρουν καμιά μπομπονιέρα αλλιώτικη από τις άλλες και τα σχετικά. Όσον αφορά το νυφικό η Δέσποινα δεν έχει καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο, με την εμπειρία μου όμως, εκτιμώ πως ο σχεδιαστής θα είναι ξένος. Ίσως κι από τον Οίκο Dior, καθώς η καλλιτέχνιδα είναι τακτική πελάτισσα. "Hallo Despina. Que s' que tu veux "; της λένε κάθε φορά που πηγαίνει να αγοράσει κάποιο ρούχο.

Ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Αλεξανδρούπολη την ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, ενώ δεν αποκλείεται το μυστήριο να τελέσει ο Μητροπολίτης Άνθιμος. Κι αυτό, διότι του το έχει ζητήσει προσωπικά ο Ντέμης. Άσχετο, αλλά στα μέρη μου είθισται ο γάμος να γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Είδες, όμως για να αγαπάει το Δεσποινάκι τον καλό της; Του κάνει όλα τα χατίρια.

Αυτές τις μέρες Τζίνα μου ο Νικολαϊδης βρίσκεται στη Γερμανία με την ΑΕΚ για την προετοιμασία της ομάδας. Εκεί θα μείνει γύρω στις 20 μέρες, διάστημα αρκετό μακριά από την αγαπημένη του. Η αοιδός, η αλήθεια είναι κομμάτι στεναχωρημένη και πολύ της λείπει ο Ντέμης. Έτσι, αποφάσισε να κάνει μια σειρά συναυλιών, ώστε να ξεχαστεί. Άσε, που πρέπει να μαζέψει κάνα φράγκο για το Σεπτέμβρη, καθότι ως γνωστών, ο γάμος έχει τα έξοδά του.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η καλλιτέχνιδα το έριξε στη διασκέδαση. Αφού πήγε το Σάββατο στο θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου κι "εκκαθάρισε" τη ψυχή της, ξέδωσε χθες στον "Αλέκο" στον Κάλαμο. Στην Επίδαυρο πήγε με μια φίλη της παρέα, όπου παρακολούθησαν την παράσταση "Νεφέλες". Μάλιστα, το έργο πολύ της άρεσε και την κατασυγκίνησε. Στον Κάλαμο πήγε με μεγαλύτερη παρέα και καθισμένοι σε ένα τραπεζάκι ήπιαν τα ποτά τους ήρεμα κι ωραία. Η Δέσποινα, δε, ήταν ωσάν τη "θλιμμένη Κυριακή". Είχε βλέμμα απλανές, χαζεύοντας το άπειρο, σκεφτόμενη τι να κάνει ο αγαπημένος της την ώρα εκείνη. Προφανώς θα κοιμόταν, διότι αθλητής είναι όχι... βρικόλακας.