Κάτι τρέχει με την Κίντμαν και τον Κρόου

17.07.2001
Φίλτατε Σωτήρη, θα θυμάσαι καλά πως τους προηγούμενους μήνες μας είχε απασχολήσει ιδιαίτερα το διαζύγιο της Νικόλ Κίντμαν με τον Τομ Κρούζ. Άλλωστε, με τίποτε δε ξεχνιούνται αυτοί οι κουβάδες δάκρυα που ρίξαμε για το δράμα που ζούσε η Αυστραλή ηθοποιός. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο τους περνούν καλά με τα καινούργια τους ταίρια. Ήδη, η Νικόλ βρίσκεται στα Φίτζι με τον Ράσελ Κρόου.
Φίλτατε Σωτήρη,


Θα θυμάσαι καλά πως τους προηγούμενους μήνες μας είχε απασχολήσει ιδιαίτερα το διαζύγιο της Νικόλ Κίντμαν με τον Τομ Κρούζ. Άλλωστε, με τίποτε δε ξεχνιούνται αυτοί οι κουβάδες δάκρυα που ρίξαμε για το δράμα που ζούσε η Αυστραλή ηθοποιός. Πόσο την είχαμε συμπονέσει και πόσο είχαμε εξοργιστεί με τον Τομ για το φέρσιμο του. Και τώρα Σώτο μου, ξέρεις τι έγινε; Αυτοί συνεχίζουν ωραία και καλά τη ζωή τους μετά των καινούργιων συνοδών κι εμείς μείναμε εκτεθειμένοι που ασχοληθήκαμε μαζί τους υπέρ του δέοντος.

Ας, σου μιλήσω πρώτα για τη Νικόλ
. Η διάσημη ηθοποιός, αφού έκλαψε, πόνεσε, έσκισε τα ρούχα της κατά τη διάρκεια των σπαραγμών της, σκούπισε τα δάκρια της και είπε "καλημέρα ζωή". Δράττοντας της ευκαιρίας, αφού δεν έχει κάποιο γύρισμα είπε να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Επειδή, όλον αυτό τον καιρό τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί πάνω της είπε να πάει κάπου μοναχικά, μεν, εξωτικά και κοσμοπολίτικα δε. Τελικός προορισμός της τα Φίτζι, ξέρεις εκεί που έχει πάει για γαμήλιο ταξίδι η Αννίτα Ναθαναήλ με τον σύζυγό της Κρίς.

Ωστόσο, δεν είναι αυτή η ουσία, αλλά το γεγονός ότι μαζί της βρίσκεται ο Ράσελ Κρόου. Ναι, αυτός ο ομολογουμένως ωραίος άντρας, ο οποίος φημίζεται για την κλίση του στις παντρεμένες. Οι δυο τους κάνουν τα μακροβούτια τους, λιάζονται στον ήλιο - ειδικά η Κίντμαν μπας και της φύγει αυτό το γαλατί χρώμα - και πίνουν χυμούς καρύδας στις αιώρες του ξενοδοχείου. Αυτό το σκηνικό δεν το φαντάστηκα μόνη μου επηρεασμένη από κάποια φωτογραφία του ΓΕΩ. Το είπαν τουρίστες που είδαν το ζευγάρι σε στιγμές που μόνο φιλικές δε μπορείς να τις χαρακτηρίσεις.

Οι δυο τους προσέχουν πάρα πολύ, ενώ για να μη δώσουν στόχο επέλεξαν τη σίγουρη λύση των παιδιών της ηθοποιού. Η Νικόλ πήρε μαζί τα βλαστάρια της, αφενός για να κάνουν κι αυτά τα μπανάκια τους, αφετέρου για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της. Τώρα αν τα μικρά συμπαθούν τον Ράσελ δεν το γνωρίζω, ίσως όμως να τους αρχίσει τις ιστορίες με τον "Μονομάχο" και τα λιοντάρια κι αυτά να ξετρελαθούν. Άσε το άλλο, στα Φίτζι πρώτα έφθασε με το ιδιωτικό της τζετ η Κίντμαν και μετά από δύο μέρες ο Ράσελ, επίσης με το ιδιωτικό του τζετ. Καταλαβαίνεις εσύ, για ποιο λόγο. Για να μη δώσουν στόχο. Τι να σου πω, Σώτο μου τα κατάφεραν περίφημα...