Η Βίσση στη Θεσσαλονίκη(;)

17.07.2001
Αγαπητέ Γιώργο, δε μπορείς να φανταστείς πόσο νευριασμένη είμαι. Όσο εγώ λιαζόμουν στην παραλία ο Νότης Σφακιανάκης "οργίαζε" με τις δηλώσεις του. Πολύ τσαντίστηκα, διότι είχα όλη την καλή διάθεση να σχολιάσω τα αποφθέγματα του. Επειδή, όμως περσινά ξινά σταφύλια, λέω να πάω σε κάτι πιο φρέσκο. Ακούγεται, πως στις αρχές του Αυγούστου πρόκειται να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη μεριά η Άννα Βίσση.
Αγαπητέ Γιώργο,


Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο νευριασμένη είμαι. Όσο εγώ λιαζόμουν στην παραλία και προσπαθούσα να μαυρίσω ο Νότης Σφακιανάκης "οργίαζε" με τις δηλώσεις του. Πολύ τσαντίστηκα, διότι είχα όλη την καλή διάθεση να σχολιάσω τα αποφθέγματα, αυτού του ανθρώπου που το επάγγελμα του αοιδού δε συμβαδίζει με τη σοφία του. Επειδή, όμως περσινά ξινά σταφύλια, λέω να πάω σε κάτι πιο φρέσκο. Ακούγεται George, πως στις αρχές του Αυγούστου πρόκειται να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη μεριά η Άννα Βίσση προκειμένου να άδει κι ενώπιον του εκεί κοινού.

Η καλλιτέχνιδα δε θα είναι μόνη της, θα πάρει μαζί τον Νίκο Κουρκούλη, διότι πολύ έχει εντυπωσιαστεί από τη φωνή του, αλλά και τη δουλειά του. Να σου πω, σε αυτό δεν την κατηγορώ, καθώς κι εμένα μ' αρέσουν τα τραγούδια του. Ειδικά αυτό που λέει: "Κύλησε από τα μάτια μου ένα δάκρυ". Η αλήθεια είναι ότι κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμη, έχουν γίνει όμως οι πρώτες επαφές. Την εβδομάδα που μας πέρασε η Βίσση επισκέφτηκε τα "Νέα Δειλινά" όπου άδει ο συνάδελφός, μαζί με μεγάλη παρέα.

Εκεί, Γιώργο μου έγινε το "έλα να δεις", το τι κέφι είχαν όλοι τους, δεν περιγράφεται. Εγώ δεν ήμουν μπροστά, ήταν όμως μια φίλη μου που την εμπιστεύομαι και λέει πάντα την αλήθεια. Το τι γαρύφαλλο έριξε η Αννούλα στο Νίκο, να τα καλάθια. Αλλά και ο Κουρκούλης, όμως βαθύτατα συγκινημένος αφιέρωνε στην "ιέρεια" του πενταγράμμου όλες του τις επιτυχίες, ευχαριστώντας και ανταποδίδοντας. Η βραδιά φίλτατε, κύλησε κάπως έτσι. Τραγούδι, χορός, ουίσκι και... άνθη.

Κάποια νύξη για την ενδεχόμενη συνεργασία επί θεσσαλονικιώτικου εδάφους εννοείται πως δεν έγινε. Δεν ήταν κατάλληλο το μέρος. Πάντως, λέγεται πως η Άννα σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωση αυτή, διότι έχει να εμφανιστεί στη συμπρωτεύουσα πάνω από δύο χρόνια. Το μόνο κόλλημά της είναι ότι θέλει όπως και δήποτε να ξεκουραστεί όσο μπορεί, καθώς την περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας, ελέω "Μάλας". Ξέρεις, τη ροκ παράσταση που πρόκειται να ανεβάσει το Νοέμβριο.