Ψήνεται ραντεβού Γεωργούλη - Άνιστον!

02.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αμέτι μου χάμετι να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ το έχει βάλει ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός τον καιρό αυτό βρίσκεται στο Λος Άντζελες τόσο για την προώθηση της νέας του ταινίας με τη Νία Βαρντάλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αμέτι μου χάμετι να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ το έχει βάλει ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός τον καιρό αυτό βρίσκεται στο Λος Άντζελες τόσο για την προώθηση της νέας του ταινίας με τη Νία Βαρντάλος, όσο και για την προώθηση της καριέρας του στην Μέκκα του κινηματογράφου. Κι επειδή, ο Αλέξης γνωρίζει καλά ότι το θέμα είναι να τρουπώσεις, κάνοντας τα απαραίτητα κονέ, έχει κιόλας πιάσει δουλειά.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός όταν βρέθηκε στο τρίτο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στο Λος Άντζελες έκανε τις σωστές γνωριμίες. Συγκεκριμένα, γνώρισε τον Τζον Άνιστον, γνωστός ηθοποιός και πατέρας της διάσημης, Τζένιφερ Άνιστον. Και όπως λένε τα δημοσιεύματα, ο Άνιστον ενθουσιάστηκε τα μάλα με τον δικό μας Αλέξη. Κι όταν εκείνος του ζήτησε να γνωρίσει από κοντά τη διάσημη κόρη, ο πατέρας έδειξε πρόθυμος να τον βοηθήσει.

Τώρα, λοιπόν, ο Γεωργούλης συνεχίζει τις δουλειές του στην Αμερική, ενώ συγχρόνως περιμένει στο ακουστικό μπας και τον πάρει τηλέφωνο η Τζένιφερ. Καλά, μη φανταστείς ότι είναι πάνω από ένα τηλέφωνο. Αν και όπως λένε, δεν αποκλείεται να γίνει αυτή η συνάντηση. Αρκεί να βρει ελεύθερο χρόνο η πρώην κυρία Πιτ.