Παντρεύονται Κουρκούλης - Κελεκίδου!

02.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται. Σε ωραίο περιβόλι» Για την ακρίβεια, ο γάμος του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλυ Κελεκίδου δεν θα γίνει σε κάποιο ωραίο περιβόλι, αλλά μάλλον σε κάποιο δημαρχείο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται. Σε ωραίο περιβόλι» Για την ακρίβεια, ο γάμος του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλυ Κελεκίδου δεν θα γίνει σε κάποιο ωραίο περιβόλι, αλλά μάλλον σε κάποιο δημαρχείο των νοτίων προαστίων. Σημασία, όμως, έχει ότι το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι και λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους, θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Μάλιστα, δημοσιεύτηκε και η αγγελία σε καθημερινή εφημερίδα. Τα χαρμόσυνα νέα μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν, αφού οι μέλλοντες γονείς είχαν ανακοινώσει ότι θα παντρευτούν πριν η αοιδός φέρει στον κόσμο το γιο τους. Αυτή την περίοδο η Κελεκίδου χαλαρώνει, ετοιμάζοντας το δωμάτιο και την προίκα του μωρού, ενώ ο Κουρκούλης βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Εξάλλου, για το λόγο αυτό δε συνόδευσε την αγαπημένη του στη βάφτιση του μικρού του Γιώργου Τσαλίκη. Όσο για το δικό τους παιδί, τα πάντα είναι έτοιμα για την υποδοχή του, με το ζευγάρι να περιμένει ανυπόμονα αυτή τη στιγμή. Συγχρόνως, ετοιμάζουν το καινούργιο τους σπίτι στη Βούλα, ενώ ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μάλλον του χρόνου μαζί με τη βάφτιση του υιού.