Άγριος ξυλοδαρμός μοντέλων!

22.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπουνιές, κλοτσιές, σπασμένα μπουκάλια και γενικά σκηνές απείρου κάλλους (σαν αυτές που βλέπουμε σε ταινίες από... Φαρ Ουέστ) εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ της Ζακύνθου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπουνιές, κλοτσιές, σπασμένα μπουκάλια και γενικά σκηνές απείρου κάλλους (σαν αυτές που βλέπουμε σε ταινίες από... Φαρ Ουέστ) εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ της Ζακύνθου με πρωταγωνιστές τρία μοντέλα, έναν δημοσιογράφο και δύο νέους από το νησί. Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστές ήταν η Βάλια Κακούτη και ο Γιώργος Μανίκας, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Για να καταλάβεις, τι έγινε. Η παρέα από την Αθήνα είχε πάει στην Ζάκυνθο καλεσμένη σε εγκαίνια ξενοδοχείου και μετά το τέλος της εκδήλωσης πήγαν σε κλαμπ του νησιού για να διασκεδάσουν. Και κάπου εκεί, κάνουν την εμφάνιση τους δύο νεαροί, οι οποίοι τους επιτέθηκαν σε έξαλλη κατάσταση, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τρία μοντέλα και τον δημοσιογράφο, ο ένας από αυτούς προκάλεσε τον Μανίκα να βγουν έξω. Εκείνος αρνήθηκε και τότε τού έριξε μπουνιά, σπάζοντας του τη μύτη.

Ο άγριος καβγάς μόλις είχε αρχίσει με τον άλλο νεαρό να σπρώχνει δυνατά την Κακούτη. Η πρώην «Σταρ Ελλάς» έπεσε από ύψος ενός μέτρου με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ τον επόμενο που πήραν τα σκάγια (και μάλιστα άσχημα) ήταν ο δημοσιογράφος του Star, στον οποίο έσπασαν δύο μπουκάλια στο κεφάλι, καταλήγοντας στο νοσοκομείο με 15 ράμματα.

Η παρέα κατέθεσε ονομαστική μήνυση εναντίον των δύο νεαρών, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής τους. Μέχρι στιγμής, ακόμη καταζητούνται ενώ λέγεται ότι ο ένας εξ αυτών είναι γιος υψηλόβαθμου στελέχους της αστυνομίας της Ζακύνθου.