Η περιπέτεια του mr. Στόουν

12.06.2001
Ελενάρα μου, καλησπέρα. Λίγη ώρα πριν έφθασε στα αυτιά μου μια είδηση που πολύ με στεναχώρησε. Τον άνδρα της Σάρον Στόουν, Φιλ Μπρονστέιν τον δάγκωσε στο πόδι μια σπάνια και τεράστια τρίμετρη ινδική σαύρα. Του προκάλεσε μάλιστα εκτεταμένα τραύματα.
Ελενάρα μου,

Καλησπέρα. Λίγη ώρα πριν έφθασε στα αυτιά μου μια είδηση που πολύ με στεναχώρησε. Τον άνδρα της Σάρον Στόουν, Φιλ Μπρονστέιν, τον δάγκωσε στο πόδι μια τεράστια σαύρα. "Καλά να πάθει για να μάθει να μην ξενοκοιτάει". Εν μέρει, Ελένη μου έχεις δίκιο, όμως ο άνθρωπος πέρασε μεγάλη περιπέτεια. Μέχρι που μπήκε στο χειρουργείο για αν του επανακολλήσουν τους κομμένους τένοντες και να αναπλάσουν το σχήμα του δαχτύλου. Για τέτοια ζημιά μιλάμε.

Πρόσεξε πως έχουν τα πράγματα: Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό περνά μια κρίση στο γάμο του, ενώ φωτογραφίες προσφάτως έδειχναν τον άνδρα του σπιτιού να τσιλημπουρδίζει με νεαρή αιθέρια ύπαρξη ξανθού χρώματος μαλλιών. Η Σάρον μετά από αυτές τις εξελίξεις δεν είχε και την καλύτερη διάθεση, μέχρι που σκεφτόταν το διαζύγιο. Επειδή, όμως είναι μητέρα είπε να δώσει στο γάμο της μια δεύτερη ευκαιρία. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ήταν και η επίσκεψη τους σε ζωολογικό κήπο. "Για να πάρει συμβουλές από τις μαϊμούδες";

Όχι, για να εκπληρώσει μια επιθυμία του αγαπημένου της, ο οποίος από μικρός ονειρευόταν να δει από κοντά έναν ινδικό δράκο. Κι αφού είχε την ατυχία η Τζοβάνα Φραγκούληνα ζει στην Ελλάδα (για να επισκεφτεί το "Πες το και θα γίνει") περίμενε να φθάσει 45 χρονών για να πραγματοποιήσει το όνειρό του η γυναίκα του. Έτσι, τον πήρε από το χέρι και τον πήγε στο Zoo. Εκεί, ο Φιλ με το που είδε τον δράκο άρχισε να πηδάει από τη χαρά του φωνάζοντας: "Θέλω να μπω μέσα (στο κλουβί), θέλω να μπω μέσα".

Τι να κάνει και ο ιδιοκτήτης, κοτζάμ διευθυντής της εφημερίδας "Σαν Φραντσίσκο" είναι δε μπορούσε να πει όχι. Άσε που δεν ήταν επικίνδυνο, καθότι η σαύρα ήταν μόλις τεσσάρων χρονών και ήσυχο...παιδί. Μόλις μπήκαν στο κλουβί ο ιδιοκτήτης του είπε να βγάλει τα παπούτσια του, μήπως το ζώο το περάσει για φαγητό και το καταβροχθίσει. Έλα, όμως που έγινε το αντίθετο με το δράκο να δαγκώνει τον Μπρονστέιν και να του προκαλεί εκτεταμένα τραύματα.

Η Σάρον είναι συνεχώς δίπλα του, ενώ ως άνθρωπος καχύποπτος που είμαι ερευνώ την περίπτωση μήπως και προηγουμένως η εκρηκτική ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί στο δράκο τις περιπέτειες του καλού της.