Έγκυος(;) η Λοπεζ

12.06.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αν σου έλεγα ότι η Τζένιφερ Λοπέζ πρόκειται να παντρευτεί κι ότι μάλλον είναι έγκυος, πως θα σου φαινόταν; Δεν πιστεύω να έχασες τη μιλιά σου; Ειλικρινά, η εκρηκτική αοιδός, ηθοποιός και προσφάτως designer πρόκειται να ενωθεί "εις σάρκαν μίαν" με τον αγαπημένο της χορευτή Κρις Τζούντ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Το θερμόμετρο αυτή την ώρα πρέπει να δείχνει ίσα με 38 βαθμούς. Εγώ είμαι καθισμένη στο γραφείο και φορώντας το μπουφανάκι μου - ελέω κλιματιστικού - σου στέλνω γράμματα. Λίγο οξύμωρο δεν είναι το όλο σκηνικό; Αλήθεια αν σου έλεγα ότι η Τζένιφερ Λοπέζ πρόκειται να παντρευτεί κι ότι μάλλον είναι έγκυος, πως θα σου φαινόταν; Δεν πιστεύω να έχασες τη μιλιά σου;

Η εκρηκτική αοιδός, ηθοποιός και προσφάτως designer πρόκειται να ενωθεί "εις σάρκαν μίαν" με τον αγαπημένο της Κρις Τζούντ. "Καλά πότε τα έφτιαξαν"; Ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω, πάντως είναι μαζί τους τελευταίους τρεις ή τέσσερις μήνες. Διάστημα όντως πολύ μικρό για να πάρεις μια τέτοια μεγάλη απόφαση. Και να σκεφτείς ότι ο δύσμοιρος -λέμε τώρα - Πάφ Νταντι προσπαθούσε να την πείσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έναν ολόκληρο χρόνο. Για να είναι, όμως, παλιοχαρακτήρας κατάφερε στο τέλος μια "τρύπα στο νερό". Άσε, που η Τζένιφερ από τις τόσες μέρες που έχει ο χρόνος επέλεξε να τον χωρίσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τον νυν καλό της και - οσονούπω- μέλλοντα σύζυγό της τον γνώρισε στη διάρκεια των γυρισμάτων ενός video clip της, καθώς ο Τζουντ είναι χορευτής. Με το που τον είδε της ήρθε κάπως: "Τι ωραία κίνηση αναφώνησε, εννοώντας πιθανόν κάτι άλλο. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά, θα το έχεις διαπιστώσει άλλωστε από διάφορες φωτό τους σε κοσμικές τους εξόδους. Παιδί μου, δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο. Για τέτοιο έρωτα μιλάμε. Πάντως, ο χορευτής χαίρει μεγάλης εκτίμησης και από τα πεθερικά του, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον τέλειο άνδρα για την κακομαθημένη και παράξενη κόρη τους. Γιατί η Τζένιφερ μπορεί να είναι ωραία κι εκρηκτική, έχει όμως έναν παλιοχαρακτήρα που οι φίλοι της ζήτημα να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κανείς δεν την ανέχεται. Είναι αυτό που λέμε: "Σκάει γάιδαρο".

Θα αναρωτιέσαι γιατί άφησα για το τέλος την εγκυμοσύνη της. Απλά, διότι το άνωθεν είναι ένα νέο που κυκλοφορεί εσχάτως χωρίς να είναι επίσημα επιβεβαιωμένο. Αν και φίλοι του ζεύγους λένε πως η Λοπέζ έχει κιόλας τα πρώτα συμπτώματα: ζαλάδες, λιγούρες, λιποθυμίες, το βράδυ στέλνει τον καλό της να της φέρει παστουρμά με φυστικοβούτηρο και ψωμί σικάλεως - για να διατηρήσει τη φόρμα της - και τα σχετικά. Τέλος πάντων, Σώτο μου, όπως και να έχει, η αλήθεια θα λάμψει σύντομα, καθώς θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της. Να ξέρεις όμως, ότι τη Τζένιφερ καθόλου δεν θα τη νοιάζει αν χάσει αυτό το υπέροχο κορμί. Γι' αυτήν προέχει η μητρότητα.