Έλυσαν την παρεξήγηση κι έκαναν πρεμιέρα Ηλιάδη - Τσαλίκης!

15.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από σαράντα κύματα πέρασε η συνεργασία της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γιώργο Τσαλίκη και δε σου κρύβω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι τελικά δεν θα κάνουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από σαράντα κύματα πέρασε η συνεργασία της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γιώργο Τσαλίκη και δε σου κρύβω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι τελικά δεν θα κάνουν πρεμιέρα στο «Όραμα» Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, Ηλιάδη και Τσαλίκης έλυσαν την παρεξήγηση τους λίγο πριν την πρεμιέρα της Παρασκευής.

Η αοιδός μετά από μήνες αποχής από τις πίστες και τη δημοσιότητα γενικότερα επέστρεψε και όλη περίμεναν αυτή τη στιγμή. Η αοιδός ήταν ιδιαίτερα συγκρατημένη, φορούσε μακριές τουαλέτες και όλοι μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη. Μάλιστα, απέφυγε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για την επιστροφή της.

Σε αντίθεση με τον συνεργάτη της, Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος ευτυχώς που ήταν λαλίστατος, διότι έτσι μπορέσαμε και μάθαμε για τη λύση της παρεξήγησης τους. Όπως αποκάλυψε, με την Ηλιάδη ποτέ δεν είχαν τσακωθεί, απλά συνεννοούνταν μέσω τρίτων και αυτό έφερε παρεξηγήσεις. Ωστόσο, στο τέλος κάθισαν κάτω μόνοι τους στο καμαρίνι της κι αφού συζήτησαν για αρκετή ώρα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν τους χωρίζει τίποτα, αντίθετα τους ενώνει η επιθυμία να πάει καλά το σχήμα στο οποίο ηγούνται οι δυο τους.

Μετά, δε, το τέλος της πρεμιέρας ο Τσαλίκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επανεμφάνιση της Ηλιάδη, λέγοντας στις τηλεοπτικές κάμερες ότι θα τη στηρίξει ακόμη και ψυχολογικά, αν χρειαστεί τη βοήθεια του.