Τρελός καβγάς Τζούλιας - Μισέλ!

15.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον αγαπημένο της (και πλέον μάνατζερ της) Μισέλ Πογοσιάν και από τις φωνές της σηκώθηκε στο πόδι όλη η Μύκονος. Σύμφωνα με δημοσίευμα,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον αγαπημένο της (και πλέον μάνατζερ της) Μισέλ Πογοσιάν και από τις φωνές της σηκώθηκε στο πόδι όλη η Μύκονος. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το ζευγάρι πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στο νησί των ανέμων κι ένα έχω να σου πω... τον Μισέλ τον πήραν και τον σήκωσαν. Άνεμοι και Τζούλια μαζί.

Πρόσεξε τι έγινε. Ο Μισέλ παρέμεινε στο ξενοδοχείο (και συγκεκριμένα στην πισίνα αυτού) και η Τζούλια πετάχτηκε μέχρι τα μαγαζιά. Όταν γύρισε, όμως, προς δυσάρεστη έκπληξη της τσάκωσε τον καλό της να είναι κοντά, πολύ κοντά με μία κοπέλα, η οποία μόνο άγνωστη δεν του ήταν. Τη γνώριζε από την εποχή που δούλευαν μαζί σε κλαμπ του νησιού. Η Αλεξανδράτου άπαξ και είδε τη σκηνή, μόνο χαλαρά δεν το πήρε. Σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να ουρλιάζει στον αγαπημένο της.

Η «πέτρα του σκανδάλου» έφυγε κακήν κακώς και ο μάνατζερ έμεινε να τα ακούει από την καλή του. Η Τζούλια δεν έλεγε να ηρεμήσει, τα πήρε κι εκείνος κι αφού ο καβγάς δεν τελείωνε με τίποτε (είχαν βγει όλοι έξω και παρακολουθούσαν) πήγαν στο δωμάτιο τους για να τον συνεχίσουν. Μετά από ώρα, ηρέμησαν κι εννοείται ότι τα βρήκαν. Έτσι, αγαπημένοι πλέον έκαναν βόλτες στο νησί. Όσο για τα σχόλια του κόσμου; Δεν τους ενδιαφέρει. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που τσακώνονται δημοσίως και γίνονται... θέαμα!