Δρούτσα: "Ο Θεοφάνους είναι μυρμήγκι. Τον λυπάμαι"!

15.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Εύη Δρούτσα δεν είχε γίνει ξανά φίλη με τον Γιώργο Θεοφάνους, για τον οποίο μιλούσε με τα καλύτερα τον περασμένο χειμώνα ενώ είχε πάει ακόμη και σε εκδήλωση για το βιβλίο του; Εγώ τουλάχιστον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Εύη Δρούτσα δεν είχε γίνει ξανά φίλη με τον Γιώργο Θεοφάνους, για τον οποίο μιλούσε με τα καλύτερα τον περασμένο χειμώνα ενώ είχε πάει ακόμη και σε εκδήλωση για το βιβλίο του; Εγώ τουλάχιστον σε αυτό το σημείο τούς είχα αφήσει και ήμουν ήσυχη ότι μία παλιά παρεξήγηση στη showbiz είχε πλέον σβήσει. Χα. Κούνια που με κούναγε. Πήγε η Δρούτσα καλεσμένη στην Σοφία Αλιμπέρτη κι έσουρε τα χίλια δύο στον Θεοφάνους, αφήνοντας με με το στόμα ανοιχτό!

«Τι έγινε ρε παιδιά»; Έλα ντε. Οι δυο τους πλέον είναι δυο οχτροί και η στιχουργός έχει να πει τα χειρότερα για τον πρώην συνεργάτη και φίλο της. Κι απ’ ότι κατάλαβα αιτία είναι ένα cd που κυκλοφόρησε με εφημερίδα κι ενώ περιλάμβανε και τραγούδια της Δρούτσα ο Θεοφάνους ποτέ δεν ζήτησε την άδεια της για την κυκλοφορία. Κι όταν εκείνη απευθύνθηκε στη δισκογραφική εταιρεία, δεν ήξεραν τι να της απαντήσουν. «Τον φοβούνται όλοι. Δεν βρίσκω πουθενά το δίκιο μου» είπε από το πάνελ του TV Weekend, όπου κατέχει μία θέση.

Ωστόσο, τα καλύτερα τα είπε στην Αλιμπέρτη και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε εναντίον του ήτο επίσης... χαριτωμένοι! «Μέσα μου έχω αγάπη και όχι μίσος για τον εχθρό μου. Το μυρμήγκι το πατάς; Όχι. Αυτός είναι ένα μυρμήγκι». Ένα μυρμηγκάκι πάει για νεράκι και φαγητό στης Δρούτσα το λαιμό. Η στιχουργός με τα περί μυρμηγκιού δικαιολόγησε την υποστήριξη της στον συνθέτη κατά τη διάρκεια του X Factor, όταν ακούγονταν διάφορα για το πρόσωπό του.

Ωστόσο, εκείνη επιμένει ότι τα προηγούμενα χρόνια υπέφερε μέσα από τη φιλία τους. Ανέφερε μάλιστα ένα περιστατικό όταν εκείνη είχε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και ο Θεοφάνους της έδωσε μία... φιλική συμβουλή: «Τελείωσε η ζωή σου, τελείωσε η καριέρα σου, τελείωσες ως γυναίκα». Αυτά είναι. Πάρτον σε κηδεία να σου ευχηθεί «πάντα τέτοια». Μπρρρρ. Μάλιστα, τότε η Δρούτσα στενοχωρήθηκε πολύ από τη συμπεριφορά του (ε τι θα χαιρόταν η γυναίκα), ενώ το περιστατικό αυτό υπήρξε αφορμή να χωριστεί στα δύο το ζευγάρι Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς!

Η Καιτούλα πήρε το μέρος του συνθέτη και ο Σχοινάς της στιχουργού. Αργότερα, όμως, η Γαρμπή παραδέχθηκε το λάθος της. Το ίδιο συνέβη και με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία τότε είχε υποστηρίξει τον Θεοφάνους, αλλά όταν τσακώθηκαν τάχθηκε με το μέρος της Δρούτσα. Κι εγώ που νόμιζα ότι τέτοιες «συμμαχίες» μετά από τσακωμούς τις κάναμε στο γυμνάσιο. Αμ δε. Άσε, αγαπημένε μου, μύλος. Πάντως, δε σου κρύβω ότι περιμένω την άποψη του Θεοφάνους για όσα τον κατηγορεί η πρώην φίλη του, διότι εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγα. Και κυρίως, δεν είναι κολακευτικά για έναν άνδρα!