Καγιά: "Η Ελένη είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης"!

15.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου ρίχνει αυλαία ο πολύπαθος και καταταλαιπωρημένος τη φετινή χρονιά, «Πρωινός Καφές». Το «αντίο» βρίσκει την Βίκυ Καγιά στη θέση της παρουσιάστριας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου ρίχνει αυλαία ο πολύπαθος και καταταλαιπωρημένος τη φετινή χρονιά, «Πρωινός Καφές». Το «αντίο» βρίσκει την Βίκυ Καγιά στη θέση της παρουσιάστριας και από εκεί θα μας πει και το «καλό χειμώνα» τον Σεπτέμβριο. Τι θα γίνει την επόμενη χρονιά κι αν το μοντέλο θα προλάβει και δεύτερο Ιούνιο από το πόστο αυτό, ουδείς γνωρίζει.

Ούτε καν η ίδια, η οποία δεν αποκλείει να αλλάξει ακόμη και ζώνη, αφού το συμβόλαιο της - όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στη Real news - περιλαμβάνει κι ένα βραδινό σόου. Κι αυτό, διότι καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορούσε να προβλέψει, αν το μοντέλο θα τράβαγε στον «Πρωινό Καφέ». Και καλώς μεριμνήσανε, διότι στους δύο μήνες ως παρουσιάστρια της εκπομπής, η Καγιά δεν κατάφερε περισσότερα και καλύτερα πράγματα από το δίδυμο, Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Ζαρίφη.

«Μία φορά πήγαν να μας πιάσουν τα κλάματα» παραδέχεται στη συνέντευξη της, αποκαλύπτοντας τη στεναχώρια της και των συνεργατών της, που δεν τους βγήκαν στήλες τις οποίες πίστεψαν. Να σχολιάσω μήπως τη στήλη της μόδας; Όοοοοχι. Ωστόσο, η ίδια θεωρεί ότι τα πήγε καλύτερα απ’ ότι περίμεναν. Χμ. Περίμεναν δηλαδή να είναι στην τέταρτη θέση και να μην τους βλέπει καθόλου το νεανικό κοινό; Γιατί στους δύο μήνες, η κατάσταση του «Καφέ» δεν άλλαξε καθόλου. Παρέμεινε σταθερά τρίτος κάνοντας χαμηλά νούμερα στο νεανικό κοινό.

Τέλος πάντων, η Καγιά αρνείται ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τις αποχωρήσεις συνεργατών της στο ξεκίνημα, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη έχει ξεκινήσει το κάστιγμκ για νέους συνεργάτες. Αποκάλυψε επίσης ότι στα σχέδια της είναι κι ένα βραδινό σόου. Ελπίζω να μη μας ρωτάει πάλι αν... είμαστε μέσα. Πολύ φοβάμαι ότι θα πάρει ξανά την ίδια αρνητική απάντηση. Τι άλλα; Α, όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη είπε ότι είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης! «Τα νούμερα τηλεθέασης που έχει κάνει η Ελένη, δεν ξέρω αν τα έχει κάνει άλλος ποτέ» λέει χαρακτηριστικά. Αν μη τι άλλο, η Καγιά σε αντίθεση με άλλους που κάθισαν στην ίδια θέση, αναγνωρίζει την αξία της προ- προ- προκατόχου της και δεν πιστεύει ότι από τη μία μέρα στην άλλη η ίδια έγινε «πριγκίπισσα της πρωινής ζώνης»!