Χαμός στη show biz

06.06.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της ντόπιας show biz έχει ξεσπάσει μια ταραχή. Ο λόγος ήταν κάποιες δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου που αφορούσαν τις συναδέλφους του, Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή. Ο αοιδός άφησε υπονούμενα για την ηλικία της Βίσση, ενώ για τη Γαρμπή είπε . . . τίποτα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει το διάστημα που σε γνωρίζω να σου πω ότι σε θεωρώ μέγα gentleman; Αν όχι, στο λέω τώρα. "Σώτο μου είσαι άντρας με Α κεφαλαίο, διότι αν μη τι άλλο ξέρεις να τιμάς και να σέβεσαι το γυναικείο φύλο". Και πριν βγάλεις το συμπέρασμα ότι τα πολλά μποφόρ των τελευταίων ημερών ταρακούνησαν λίγο τα . . . μυαλά μου, σου εξηγώ τι εννοώ.

Τις τελευταίες ημέρες, Σώτο μου, στο χώρο της ντόπιας show biz έχει ξεσπάσει μια ταραχή. Ο λόγος είναι κάποιες δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου που αφορούσαν τις συναδέλφούς του, Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή. Ο αοιδός Σώτο μου, το περασμένο Σάββατο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, "Μαζί". Σε κάποιο σημείο ο Λιάτσος του ζήτησε να πει τη γνώμη του για την Καίτη Γαρμπή. "Τίποτα" είπε αυτός. Ο δημοσιογράφος επανέλαβε, θεωρώντας ότι ο καλλιτέχνης δεν είχε καταλάβει. Και πάλι εισέπραξε την ίδια απάντηση, ένα ξερό: "Τίποτα".

Μετά ρωτήθηκε για την Άννα Βίσση. "Είναι η γυναίκα τραγουδίστρια που μας μεγάλωσε" απάντησε. Κάγκελο ο Λιάτσος, δε ρώτησε περισσότερα, διότι φοβήθηκε ο άνθρωπος τι θα μπορούσε να ακούσει στη συνέχεια. Ωστόσο, φίλτατε αυτά ήταν αρκετά για να θυμώσουν οι προαναφερθείσες κυρίες. Ποιος τις είδε και δεν τις φοβήθηκε.

Η Καιτούλα ζητούσε από φίλους και γνωστούς να της πουν ποιος είναι αυτός ο Στέλιος Ρόκκος, διότι η γυναίκα μόνο δύο φορές έχει ακούσει γι' αυτόν. Μια που κάηκε το . . . ψαροκάικό του ή κάτι τέτοιο και η δεύτερη τότε που τα είχε με τη Ρούλα Κορομηλά. Στεγνό "κάρφωμα" από την αοιδό συμφωνείς; Κι εγώ έτσι δε θα απαντούσα.

Η Βίσση από την άλλη για μια ακόμη φορά άκουσε υπαινιγμούς για την ηλικία της. Η πρώτη ήταν από τη Βανδή, μετά ακολούθησε ο Σφακιανάκης και τώρα ο Ρόκκος. Το δυστύχημα του να ξεκινάς μικρός την καριέρα σου και μόλις περάσουν τα χρόνια οι άλλοι να θεωρούν ότι είσαι . . . δεινόσαυρος. Και η Αννούλα ζητούσε από τους φίλους της να της εξηγήσουν τι εννοεί ο συνάδελφός της με αυτό, καθότι από όσο γνωρίζει τους χωρίζουν μόνο τρία χρόνια.

Ρε συ Σωτηράκη, μήπως ο Ρόκκος όταν έλεγε για την ηλικία της Βίσση να αναφερόταν στον 20χρονο γιο του; Ότι και καλά ρε παιδί μου, όταν έκλαιγε το μωρό του έβαζε τη "Μεθυσμένη Πολιτεία" για να σταματήσει, τα άκουγε και ο ίδιος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια θεωρεί πως έβαζε το άσμα για δική του . . . χρήση.

Όπως και να έχει το πράγμα, οι δύο φίλες αποδίδουν το γεγονός στο ότι ο αοιδός έχει κόμπλεξ με τις γυναίκες. Τι να σου πω δεν το γνωρίζω.