Βίσση - Βανδή: κοινή εμφάνιση στα βραβεία MAD!

04.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ποιος θα περίμενε πριν λίγα χρόνια ότι θα ερχόταν η μέρα που η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα βρίσκονταν - επιτέλους - στον ίδιο χώρο. Στην ίδια μουσική εκδήλωση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιος θα περίμενε πριν λίγα χρόνια ότι θα ερχόταν η μέρα που η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα βρίσκονταν - επιτέλους - στον ίδιο χώρο. Στην ίδια μουσική εκδήλωση. Και για να πω την κακία μου, ποιος θα περίμενε ότι θα ακούγαμε τα νέα και δεν θα τρελαινόμασταν και τόσο με την ιδέα, όπως θα κάναμε παλιά.

Εμ, έτσι είναι αγαπημένε μου. Περασμένα μεγαλεία... Και είναι αλήθεια, ότι η «κόντρα» των δύο σταρ της χώρας μας, έχει φθαρεί με το χρόνο. Και μαζί το ενδιαφέρον μας γι’ αυτήν. Και όπως φαίνεται, το αυτό συμβαίνει και με τις δύο σταρ, οι οποίες μάλλον ξέχασαν «τα μίση και τους αλληλοσπαραγμούς» του παρελθόντος και πλέον δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν μαζί στην ίδια μουσική εκδήλωση. Συγκεκριμένα, στα βραβεία του MAD.

Είναι σίγουρο ότι φέτος Βίσση και Βανδή θα δώσουν κανονικά το «παρών» τους - κάτι που παλαιότερα δεν είχε συμβεί ποτέ - και μάλιστα τη βραδιά εκείνη η πρώτη θα έχει ντουέτο επί σκηνής με τον Νταν Ουίλσον. Αν η Βανδή θα παρουσιάσει κάτι φέτος ή θα αρκεστεί να χειροκροτεί από κάτω την Βίσση, θα σε γελάσω. Λογικά, όλο και κάτι θα κάνει.

Πάντως, ακόμη κι έτσι, οι δύο γυναίκες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον εκείνη τη βραδιά και καταλαβαίνεις ότι τα φλας θα βροντήξουν και θα αστράψουν πάνω τους. Δεν συζητώ για τα κοντινά. Η χαρά του ζουμ θα είναι, για την καταγραφή αντιδράσεων, μορφασμών, κου του λου. Κι εννοείται ότι περιμένουμε να δούμε αν θα μιλήσουν για πρώτη φορά, διότι στην πρώτη τους δημόσια συνάντηση σε πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Ηλίας Ψινάκης που τότε ήταν κολλητός της Βανδή και τσακωμένος με την Βίσση, είχε φροντίσει να φυγαδεύσει την Δέσποινα (χωρίς να καταλάβει εκείνη τη έγινε) προτού έρθει τετ α τετ με Αννούλα. Για να δούμε φέτος τι θα γίνει...