Μανωλίδου: "Τι έκοψαν; Την ολοκληρωμένη";

04.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες δύο μέρες, οπότε και το ΕΣΡ αποφάσισε να κόψει την «Στιγμή της αλήθειας» οι αντιδράσεις για την κίνηση αυτή είναι πολλές. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν μία σκληρή απόφαση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες δύο μέρες, οπότε και το ΕΣΡ αποφάσισε να κόψει την «Στιγμή της αλήθειας» οι αντιδράσεις για την κίνηση αυτή είναι πολλές. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν μία σκληρή απόφαση, άλλοι κάνουν λόγο για λογοκρισία κι άλλοι συμφωνούν, διότι η εν λόγω εκπομπή δεν ήταν και από τα καλύτερα προγράμματα που είχε επιδείξει η τηλεόραση στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Ωστόσο, όλοι συμφωνούν στο εξής... το ΕΣΡ πήρε αυτή την απόφαση, ενώ η εκπομπή είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της φέτος. Και το αυτό, είπε και η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου! «Τι έκοψαν; Την ολοκληρωμένη»; Έλα μου ντε. «Ολοκληρώσαμε την Παρασκευή. Ουσιαστικά δεν κόπηκε, αφού είχε ήδη τελειώσει» λέει η Μανωλίδου και τουλάχιστον από άποψη γοήτρου, μπορούν να λένε ότι έβγαλαν μία ολόκληρη σεζόν. Κι έτσι είναι εδώ που τα λέμε.

Ωστόσο, τι μέλλει γενέσθαι κανείς δεν γνωρίζει. Ούτε καν η ίδια η παρουσιάστρια. Εξάλλου, η απόφαση πάρθηκε μόλις την Τρίτη και δεν έχει μιλήσει καν με τον ΑΝΤ1 για να ξέρει τα σχέδια του. Κι αν σε αυτά περιλαμβάνεται ενδεχομένως και ο «Πρωινός Καφές»; Πάντως, η Μανωλίδου αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ περιμένει το σκεπτικό του ΕΣΡ για το «κόψιμο» της εκπομπής της.