Η Θώδη μιλάει για την περιπέτεια της!

28.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου, η Έφη Θώδη βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της. Η γνωστή αοιδός την Τρίτη πήρε εξιτήριο και είναι πάλι κοντά στο γιο της, την οικογένεια της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου, η Έφη Θώδη βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της. Η γνωστή αοιδός την Τρίτη πήρε εξιτήριο και είναι πάλι κοντά στο γιο της, την οικογένεια της και τον σύντροφό της (και οδηγό της), Χρήστο. Και μάντεψε.... δύο μέρες μετά και ήδη φιλοξενούνται δύο συνεντεύξεις της Θώδη στον Τύπο. «Η πρώτη και τελευταία φορά που μιλά» γράφουνε, αλλά φευ, δεν ήταν ούτε η πρώτη μα ούτε και η τελευταία.

Τέλος πάντων, το ανησυχητικό νομίζω θα είναι όταν ξεκινήσουν οι τηλεοπτικές... «πρώτη και τελευταία φορά που μιλά». Μάλιστα, λέγεται ότι η οικογένεια της Θώδη, επειδή φοβήθηκε ότι την Τρίτη που πήρε εξιτήριο, έξω από το σπίτι της θα γινόταν παρέλαση από τις τηλεοπτικές κάμερες, φρόντισαν να διαρρεύσουν ότι η αοιδός μπήκε ξανά στο Σισμανόγλειο, μετά από μία άσχημη νύχτα. Και μέχρι στιγμής έχουν αποφύγει το σύστριγκλο.

Στις δύο συνεντεύξεις τώρα στο Down Town και την Espresso, η αοιδός μεταξύ άλλων αναφέρεται στι δύσκολες στιγμές που πέρασε λίγο πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι δεν θυμάται πολλά. Παραδέχεται ότι ακόμη τη φοβίζει το σκοτάδι, όμως, τώρα νιώθει πιο δυνατή, έχει δίπλα την οικογένεια της και θέλει να ξεχάσει όλα όσα την οδήγησαν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η Θώδη θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνα τα κανάλια και κάποιες εκπομπές συγκεκριμένα.

«Με περιγέλασαν. Με χλεύασαν. Με ταπείνωσαν» λέει χαρακτηριστικά στο Down Town, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάει ξανά καλεσμένη σε καμία από τις εκπομπές εκείνες, που την έβαζαν να κάνει χίλια δύο κουλά και στο τέλος (όπως λέει) την πέταξαν και αδιαφόρησαν για εκείνη. Για να καταλάβεις και στις δύο συνεντεύξεις που έδωσε αποκαλύπτει ότι ζήτησε απ’ όλους εκείνους να προβάλλουν την καινούργια της δουλειά, αλλά κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Και όπως λέει ο σύντροφος της, το γεγονός αυτό χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η Θώδη, λοιπόν, μετά την περιπέτεια της, υποστηρίζει ότι αυτά που έκανε στο παρελθόν, θα τα κόψει. Δε μένει, παρά να το δούμε και στην πράξη.