Πως είναι οι σχέσεις Ηλιάδη - Τσαλίκη;

28.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα ξεκινήσω με το σίγουρο.... Η πρεμιέρα της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γιώργου Τσαλίκη στο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης, ναι θα γίνει, στις 12 Ιουνίου! Οπότε μπορείς να κλείσεις εισιτήρια με το Intercity
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα ξεκινήσω με το σίγουρο.... Η πρεμιέρα της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γιώργου Τσαλίκη στο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης, ναι θα γίνει, στις 12 Ιουνίου! Οπότε μπορείς να κλείσεις εισιτήρια με το Intercity και να πας να τους απολαύσεις από κοντά. Αν και κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι ο κόσμος τελικά δεν θα θαυμάσει και τους δύο μαζί επί πίστας.

Τι σου λέω τώρα. Εσύ Ηλιάδη θέλεις να δεις, που σου έχει λείψει. Τσαλίκη βλέπεις συνέχεια. Μέχρι και κριτή στα Playmate τον είδαμε, οπότε πότε να προλάβεις να νιώσεις την έλλειψη; Πάντως, οι κακές γλώσσες που σου έλεγα παραπάνω, επιμένουν... οι δυο τους έχουν ψυχρανθεί από τις διαφωνίες που είχαν στις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να αφαιρέσουν από το πρόγραμμα τα ντουέτα που είχαν.

Αν ισχύουν οι φήμες, θα δείξει σύντομα. Πάντως, το μεσημέρι της Τετάρτης Ηλιάδη και Τσαλίκης έκαναν τελικά την περιβόητη φωτογράφηση για την αφίσα του κέντρου. Θυμάσαι, που είχε δημιουργηθεί πρόβλημα, επειδή η αοιδός δεν ήθελε να φωτογραφηθεί, αλλά να χρησιμοποιήσουν για την αφίσα μία παλαιότερη λήψη της. Αυτό, να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν το κατάλαβα. Πριν ένα μήνα είχε κάνει φωτογράφηση (μπούστου) για λογαριασμό μηνιαίου περιοδικού. Τώρα, δηλαδή, τι την χάλαγε και δεν ήθελε να φωτογραφηθεί; Δεν υπήρχε συνέντευξη να τη συνοδεύει; Τελικά, πείστηκε και όλοι μαζί πήγαν στούντιο για τα κλικ. Μαζί τους και ο Γιώργος Γιαννιάς.