Η Βίσση θα εμφανισθεί στο Sex and the City 2!

27.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε λίγο καιρό από τώρα, ξεκινούν τα γυρίσματα του Sex and the City. Ωστόσο, αγαπημένε μου η είδηση είναι αλλού. Και σε ενδιαφέρει περισσότερο από τη δεύτερη ταινία της πετυχημένης σειράς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε λίγο καιρό από τώρα, ξεκινούν τα γυρίσματα του Sex and the City. Ωστόσο, αγαπημένε μου η είδηση είναι αλλού. Και σε ενδιαφέρει περισσότερο από τη δεύτερη ταινία της πετυχημένης σειράς, που σε αφήνει - για ευνόητους λόγους - αδιάφορο. Στο Sex and the City 2 θα εμφανισθεί η Άννα Βίσση! Όπως το διάβασες.

Όπως ακούστηκε το πρωί της Τετάρτης στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», η «Απόλυτη» θα κάνει ένα πέρασμα στην ταινία και θα υποδυθεί τον εαυτό της. Οι τέσσερις φίλες, Κάρι, Σαμάνθα, Μιράντα και Σάρλοτ σε μία από τις κλασικές νυχτερινές τους εξόδους, θα πάνε σε ένα μπαρ, όπου εκεί η Βίσση τραγουδάει με τη συνοδεία ενός πιάνου. Μάλιστα, λέγεται ότι η αοιδός θα πει το «Απαγορευμένο» στην αγγλική του βερσιόν.

Μεγάλες στιγμές, δεν το συζητώ. Ακόμη και αν η εμφάνιση της θα είναι για λίγα μόνο λεπτά, είναι η καλύτερη διαφήμιση για εκείνη. Σε κοτζάμ Sex and the City θα άδει η «Απόλυτη». Βέβαια, η εμφάνιση της εκεί μόνο τυχαία δεν είναι και μπορεί κανείς να υποψιαστεί πώς επέλεξαν την Βίσση. Μην ξεχνάς ότι τον τελευταίο καιρό είναι κολλητή με την Πατρίσια Φιλντ, η οποία ήταν στυλίστρια στη σειρά και τώρα στις δύο ταινίες. Οπότε, όλο και κάποια καλή κουβέντα θα είπε στους παραγωγούς (ανάμεσα τους και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) για την «Απόλυτη». Λέω εγώ τώρα (και άλλοι πολλοί δηλαδή) με το πονηρό μου το μυαλό.