Είδηση... ήρθε νέος συνεργάτης στον "Πρωινό Καφέ"!

27.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μωρέ καλά λέω ότι ο νέος «Πρωινός Καφές» θυμίζει παλιό... «Big Brother»! Κάθε εβδομάδα έχει την αποχώρηση του, ενώ όπως έκαναν στο πάλαι ποτέ reality, έβαζαν στο ξεκούδουνο έναν καινούργιο παίκτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μωρέ καλά λέω ότι ο νέος «Πρωινός Καφές» θυμίζει παλιό... «Big Brother»! Κάθε εβδομάδα έχει την αποχώρηση του, ενώ όπως έκαναν στο πάλαι ποτέ reality, έβαζαν στο ξεκούδουνο έναν καινούργιο παίκτη, μπας και σώσουν την παρτίδα και μην ολοκληρωθεί το παιγνίδι πριν την ώρα του.

Έτσι και με τον «Πρωινό Καφέ». Μετά από τρεις αποχωρήσεις, εκεί στην εκπομπή έκριναν ότι πρέπει να βάλουν ένα καινούργιο πρόσωπο, διότι αν έχουν μόνο απώλειες, στο τέλος θα μας πουν «καλημέρα» μόνο η Βίκυ Καγιά και η all time classic, Λίτσα Πατέρα. Ο νέος συνεργάτης θα έχει ρόλο κάτι σαν συμπαρουσιαστής της Καγιά κι αν κατάλαβα καλά, είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Δρίτσα. Μη μου πεις ότι πρόλαβες κιόλας να τον ξεχάσεις;

Ο αντικαταστάτης είναι επίσης ηθοποιός (τους έχουν πει ότι στις δραματικές σχολές βγάζουν και καλούς παρουσιαστές;) και πρόκειται για τον Χρήστο Σπανό. Και ναι, η επιλογή αυτή βρήκε απόλυτα σύμφωνη και την παρουσιάστρια. Πώς κι έτσι; Καγιά και Σπανός έπαιξαν μαζί στην παράσταση «Δύο τρελοί τρελοί παραγωγοί» και οι σχέσεις τους είναι άριστες. Αν τον πρότεινε η Καγιά, θα σε γελάσω.

Ο νεαρός ηθοποιός παίζει στην καθημερινή σειρά του Mega, «Μια στιγμή δυο ζωές», αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στους «ανταγωνιστές» να τον τοποθετήσουν σε πόστο του «Καφέ». Ο Σπανός είναι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία και η Καγιά το ίδιο, η οποία το πρωί της Τετάρτης παρουσίασε το νέο της συνεργάτη.