Ψινάκης: "Έχω τον Ρουβά σαν γιο μου"!!!

22.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γιε μου, είναι αβάσταχτος ο πόνος μου καλέεεε μου». Μόνο αυτό δεν τραγούδησε ο Ηλίας Ψινάκης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο δαιμόνιος μάνατζερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γιε μου, είναι αβάσταχτος ο πόνος μου καλέεεε μου». Μόνο αυτό δεν τραγούδησε ο Ηλίας Ψινάκης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο δαιμόνιος μάνατζερ μίλησε αρκετά για την 16χρονη συνεργασία του με τον Sakis Ρουβά κι αυτή είναι η πρώτη φορά που δίνει τόσες λεπτομέρειες. «Είσαι υπερπροστατευτικός με τον Σάκη» του λέει η Τατιάνα, «Ήμουν» απαντάει εκείνος, «Είσαι ακόμη» επιμένει η Τάτι, διότι την τέχνη της δεν την ξεχνά, ακόμη κι αν έχει αποχωρίσει από τα παραδοσιακά μεσημεριανά.

Και μωρέ εύγε της, διότι έκανε τον Ψινάκη να αποκαλύψει ότι βλέπει τον Ρουβά σαν «γιο του»!!! Ασχολίαστο. Εξήγησε, δηλαδή, ότι ήταν υπερπροστατευτικός μαζί του γιατί τον έβλεπε σαν παιδί του, ενώ ακόμη νοιάζεται για εκείνο, όπως ο πατέρας για τον γιο του, ακόμη κι αν εκείνος έχει γίνει ολόκληρος άντρας. «Ηλικιακά ο Σάκης θα μπορούσε να ήταν γιος μου». Άμα είχε μικροπαντρευτεί ο Ηλίας, βεβαίως θα μπορούσε.

Αποκάλυψε επίσης ότι η συνεργασία τους τελείωσε, επειδή ο Ρουβάς μεγάλωσε και ήθελε να κάνει οικογένεια, παιδιά, να ασχοληθεί με την τηλεόραση, να σπουδάσει υποκριτική στην Αμερική. Ο Ψινάκης δεν θα μπορούσε να τον ακολουθήσει, ενώ αποκλείει μία ενδεχόμενη συνεργασία, διότι δεν γίνεται «το παιδί που κρατάει τις κρεμάστρες να είναι εξίσου διάσημο»! Ψινάκης ο ένας και ο μοναδικός.

Ποιες είναι οι σχέσεις τους τώρα; Γιατί βλέπεις, πολλά ακούγονταν, ενώ στο παρελθόν είχε γραφτεί ότι η Κάτια Ζυγούλη δεν είναι και τόοοοσο ξετρελαμένη μαζί του. Όπως και ο Ψινάκης με εκείνη. Αλλά ο μάνατζερ παραδέχεται ότι οι σχέσεις τους είναι φιλικές και τα λένε κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και σε γιορτές με τον Sakis και τη «γυναίκα του». Ναι, απέφυγε να πει το όνομα της. Χμ.....