Η αγάπη όλα τα καταφέρνει

21.05.2001
Λατρεμένε μου Σωτήρη, αν θέλεις να...πληγώσουμε τον Ηλία για τις κατά καιρούς κατηγόριες που εκτοξέυει εναντίον μας έχω τον τρόπο. Θα του πεις με αρκετή δόση ενθουσιασμού τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Δέσποινας Βανδή που "στάζουν" μέλι. Βλέπεις ο ερωτάς της με το Ντέμη καλά κρατεί, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο καλός της ξεκίνησε τις...θυσίες για τα μάτια της μόνο.
Λατρεμένε μου Σωτήρη,


Συνεχίζω να σε προσφωνίζω με τα επίθετα αυτά, διότι απλά είναι ένας τρόπος έκφρασης της απεριόριστης αγάπης, συμπάθειας αλλά και σεβασμού που νιώθω προς το πρόσωπό σου. Τώρα όλες αυτές οι κατηγόριες του Ηλία για δήθεν προπαγάνδα και μεροληψία, εμείς τα ακούμε βερεσέ. Ωστόσο, αν θέλεις βρήκα τον τρόπο που θα τον...πληγώσουμε. Θα του πεις με αρκετή δόση ενθουσιασμού τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Δέσποινας Βανδή.


Που λες, Σώτο μου το Δεσποινάκι, - όπως παλαιότερα είπα στην Ελενάρα - συνεχίζει να είναι με το Ντέμη (Νικολαϊδη) και μάλιστα περνούν την καλύτερη περίοδο του έρωτά τους. Για του λόγου το αληθές, ο καλός της θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο της video clip του άσματος "Σταμάτα να μου κολλάς". "Γιατί καλέ μοντέλο είναι"; Θα αναρωτιέσαι. Όχι, φίλτατε είναι όμως ο λατρεμένος της σύντροφος κι αν δε βάλει αυτόν, ποιον θα βάλει; "Τον Παπαδάκη" θα μου απαντήσεις. Ναι, Σώτο μου αλλά ο Νικολάκης - που η αλήθεια είναι ο κατάλληλος για το ρόλο αυτό, λόγω των υποκριτικών του ικανοτήτων - βρίσκεται εις τας Νέας Υόρκας.

Τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι γιατί θα παίξει στο video clip, αλλά ότι θα παίξει. Ο "Ντεμίνιο" ως γνωστών, αποφεύγει ωσάν "το διάολο το λιβάνι" τους φωτογράφους ειδικά όταν είναι με την αγαπημένη του, διότι είναι ένας σταρ. Γι αυτό απορώ κι εξίσταμαι πως μια τέτοια προσωπικότητα, με τόση λάμψη θα καταδεχτεί να "παίζει" σε εκπομπές δυσανάλογες της αίγλης του, κατόπιν απαιτήσεως 10χρονων φαν και συνοδείας αφιερώσεων του τύπου "Αλέξανδρε ( η...Ναταλία Γερμανού του SEVEN) αφιερώνω το τραγούδι στην οικογένειά μου και σε σένα". Για τέτοια μεγαλεία μιλάμε. Θα μου πεις, όμως η αγάπη όλα τα καταφέρνει κι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αγαπάει πολύ.

Μεταξύ μας αυτό, αλλά το περιεχόμενο του άσματος είναι κομμάτι άσχετο με την περίπτωσή τους. Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, αλλά η Δέσποινα ζητεί από κάποιον "κολλιτσίδα" να πάψει να την ενοχλεί: "Σταμάτα να μου κολλάς δε θέλω να μου μιλάς..." λέει και ξαναλέει. Θα αναρωτιέσαι τι πρόκειται να κάνει ο Ντέμης. Απ' ότι σκέφτεται ο Καπετανίδης, μάλλον δε θα κάνει τίποτε, διότι δεν είναι και...Μάνος Κατράκης (από άποψη υποκριτικής Τέχνης).

Μάλλον, θα δείχνει στιγμιότυπα, όπου με την κιτρινόμαυρη φανέλα παίζει ποδόσφαιρο ή θα βλέπουμε τη φάτσα του από διάφορες φωτό που θα κρατάει η καλή του. Κάτι σαν τη Γαρμπή με το Σχοινά, αν θυμάσαι. Τέλος πάντων, μη σε πολύ ζαλίζω, αν θέλεις να δώσεις στον Ηλία την τελειωτική "μαχαιριά" πες του πως το ζεύγος αρχές Ιουνίου θα την κάνει για μέρη ξωτικά και μάλλον για Μαλδίβες. Σκέφτονται, δε, να ξαναπάνε στον Ελούντα και να διαμείνουν στη βασιλική σουίτα που είχαν και πέρυσι. Α, η τιμή της τη βραδιά είναι μόνο 3 μύρια!!!