Δε χώρισαν Γκλέτσος - Μαγγίρα

18.05.2001
Καλά ρε Ελενάρα μου, τι κακό είναι κι αυτό με τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Μαρία Μαγγίνα; Δεν αφήνουν τα παιδιά να αγιάσουν, συνέχεια τους χωρίζουν. Να πρόσφατα ας πούμε ξαναδιάβασα ότι τσακώθηκαν και πως ο Απόστολος άφησε την αγαπημένη του στα κρύα του λουτρού.
Καλά ρε Ελενάρα μου, τι κακό είναι κι αυτό με τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Μαρία Μαγγίνα; Καταρχάς και πάλι καλημέρα και sorry που ξεκίνησα έτσι απότομα. Δεν αφήνουν τα παιδιά να αγιάσουν, συνέχεια τους χωρίζουν. Να πρόσφατα ας πούμε ξαναδιάβασα ότι τσακώθηκαν και πως ο Απόστολος άφησε την αγαπημένη του στα κρύα του λουτρού. Όλα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και είναι κρίμα δηλαδή, διότι ο Αποστόλης μετά από πόσο καιρό -ούτε κι αυτός δεν ξέρει - στέριωσε με έναν άνθρωπο.

"Να σου πω σε απείλησε ο Γκλέτσος και μιλάς έτσι; Κολλήσαμε από τα σιρόπια" πιθανόν να σκέφτεσαι. Όχι ρε Χέλεν μου, απλά όταν βλέπω ευτυχισμένα ζευγάρια και μάλιστα τόσο προοδευτικά όπως αυτό, το κατά-ευχαριστιέμαι. Να για παράδειγμα όταν έκλεισε το "Fever" και ο Απόστολος ήταν εκεί, η Μαρία του δεν πειράχτηκε καθόλου. Και γιατί άλλωστε; Επειδή, δηλαδή ο καλός της έραινε όλο το βράδυ την πρώην του, Άννα Βίσση με γαρύφαλλα, την κοιτούσε στα μάτια, διότι απολάμβανε τις ερμηνευτικές της ικανότητες και μετά πήγε στο καμαρίνι της, όπου έμεινε αρκετή ώρα;

Να σε ρωτήσω, ότι ο Γκλέτσος έχει μια αδερφή ονόματι Άννα το ξέρεις, έτσι δεν είναι; Ότι είναι επίσης ηθοποιός, επίσης θα το γνωρίζεις. Ότι ο Απόστολος μέχρι στιγμής δεν την έχει βοηθήσει καθόλου στην καριέρα της το ξέρεις; "Γιατί έχει καριέρα;" θα αναρωτιέσαι. Αυτήν την ολίγη που έχει τέλος πάντων. Παιδί μου, η μικρή Αννούλα παρακαλούσε τον αδελφό της να τη βοηθήσει έστω και λιγάκι. Να της γνωρίσει ας πούμε δυο τρεις σκηνοθέτες, άλλους τόσους παραγωγούς, τη Ζωή Λάσκαρη, τη Βάνα Μπάρμπα, τον Σταμάτη Φασουλή, τον Ανδρέα Βουτσινά.

Αυτός Ελένη μου τίποτε. Ανένδοτος. "Να τα κάνεις όλα μόνη σου, όπως εγώ" της έλεγε ξανά και ξανά. Κι άμα πει κάτι ο Γκλέτσος είναι νόμος. Η μικρά έκανε κάποιες προσπάθειες και γνώρισε κι αυτή άτομα καταξιωμένα στο χώρο τους, όπως τη Τζένη Ιωακειμίδου, τον Τζώνυ Θεοδωρίδη κι άλλους πολλούς που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε επικές σειρές (βλέπε "Λάμψη" και "Καλημέρα Ζωή"). Επειδή, μάλιστα είναι καλά παιδιά ο Απόστολος τους τίμησε μια δυο φορές με την παρουσία του και βγήκε μαζί τους για ένα ποτό. Μέχρι εκεί, όμως διότι τα περιοδικά άρχισαν να του "χρεώνουν" την Ιωακειμίδου κι ως δεσμευμένο παιδί που ήταν δεν ήθελε να του βγει το όνομα.

Τέλος πάντων, να μη σε πρήζω, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες η Άννα κατάφερε τον αδελφό της κι αυτός θα τη συμπεριλάβει στο θίασο του έργου "Δον Ζουάν". Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες απευθύνσου στην Αντζη που είναι και ειδήμων επί του θεάτρου. Μάλιστα, ως φαίνεται η χρονιά αυτή είναι η τυχερή της, καθότι ο καλός της αδελφός την έβγαλε έξω και της έκανε το τραπέζι για την επικείμενη συνεργασία. Μαζί τους ήταν και η Μαγγίρα. Άσε το άλλο, της υποσχέθηκε πως αν συνεχίσει έτσι και πετύχει στο καλοκαιρινό αυτό εγχείρημα, θα της γνωρίσει και τους φίλους του. Γι αυτό σου λέω φέτος είναι η χρονιά της. Αλήθεια τι ζώδιο να ναι η Αννούλα;