Τηλεοπτική βόμβα: Εκτός ΑΝΤ1 η Τατιάνα!

09.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτό που έσκασε καλοκαιριάτικα; Τι «μπόμπα» τηλεοπτική ήταν τούτη και μάλιστα Παρασκευιάτικα; Η Τατιάνα Στεφανίδου, αγαπημένε μου, είναι εκτός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό που έσκασε καλοκαιριάτικα; Τι «μπόμπα» τηλεοπτική ήταν τούτη και μάλιστα Παρασκευιάτικα; Η Τατιάνα Στεφανίδου, αγαπημένε μου, είναι εκτός ΑΝΤ1 και η απόφαση αυτή ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο κανάλι, το οποίο ξαφνικά (όπως φαίνεται) αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με την παρουσιάστρια. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί διάφορα για την περίπτωση τους και την ανανέωση ή μη του συμβολαίου της.

Κι ενώ όλοι πιστεύαμε ότι θα είχαμε τα περσινά, όπου η «Τάτι» είχε σχεδόν το πάνω χέρι και τρέναρε το κανάλι στο αν θα πει το «ναι» ή το «όχι» τελικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο σταθμός μάλλον δεν ήταν διατεθειμένος να μπει σε μία κατάσταση όπως την περσινή και μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος πριν δύο μέρες να ευχόταν να μείνει στο Μαρούσι η Τατιάνα, άλλα έγιναν στο τέλος. Προς μεγάλη έκπληξη της παρουσιάστριας. Προς πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη, θα έλεγα και το αυτό καταλαβαίνει κανείς διαβάζοντας τι γράφει σήμερα η ίδια στο portal της "T Life".

«Προχθές το βράδυ ο Αντένα μου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Αξίζει να το δεις» δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Οι λόγοι όπως μου εξήγησαν είναι καθαρά οικονομικοί. Λόγω της κρίσης, ο σταθμός επιλέγει να επενδύσει σε άλλες ζώνες και όχι στην απογευματινή» γράφει η Τατιάνα, η οποία αποκαλύπτει ότι πριν τελειώσει για καλοκαίρι το «Αξίζει να το δεις» είχε κάνει κάποιες πρώτες συζητήσει με το κανάλι και είχε μάλιστα δεχτεί και νέα μείωση του μισθού της.

Τι συνέβη, όμως και στο Μαρούσι αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία με το δυνατό χαρτί τους; Γιατί, κακά τα ψέματα, η Τατιάνα μαζί με τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Θέμο Αναστασιάδη αποτελούν τα βαριά χαρτιά του σταθμού. Απάντηση στο ερώτημα φαίνεται να μην έχει ούτε η ίδια η «Τάτι» η οποία (ποιος θα το περίμενε αλήθεια) μένει μες στο κατακαλόκαιρο και ξαφνικά χωρίς δουλειά, αν αναλογιστείς ότι τα περισσότερα κανάλια έχουν ήδη κλείσει τα προγράμματα τους για την επόμενη σεζόν.

Εξάλλου, αυτό αναφέρει και η ίδια στο portal της, όπου δεν κρύβει την απογοήτευση της για την εξέλιξη αυτή. «Και πριν από δυο νύχτες τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά. Στα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν τα πάνω κάτω!!! Είναι αυτονόητο ότι αν γνώριζα εγκαίρως τις προθέσεις τους θα αναζητούσα τη συνεργασία με κάποιο άλλο μέσο. Τώρα βέβαια που τα προγράμματα των άλλων σταθμών έχουν κλείσει, δεν θα είναι εύκολο για μένα και δυστυχώς για πολλούς εργαζομένους στην εκπομπή, να βρούμε δουλειά. Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα άλλο κανάλι και δεν φρόντισα να έχω καμία πόρτα ανοιχτή, έχοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου».

Και κλείνει με τη δήλωση: «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις δύσκολες στιγμές στη ζωή, σαν ευκαιρίες για νέα συναρπαστικά ξεκινήματα. I’ll keep walking... and let you know!!». Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει. Κι αν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν τη Ράνια Θρασκιά να αναλαμβάνει στη θέση της Τατιάνας (αυτό κι αν είναι σενάριο που μέχρι πρόσφατα θα έμοιαζε με... επιστημονικής φαντασίας) ή στη θέση του «Αξίζει να το δεις» θα μπουν επαναλήψεις σειρών. Ωχ. Λες να μας ταράξουν στον Χάρη Ρώμα;