Το δράμα της Μαρίας Ηλιάκη!

07.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περίεργη πάστα ανθρώπου η Μαρία Ηλιάκη και κομμάτι αψυχολόγητη συμπεριφορά την έχει. Και για να καταλάβεις τι εννοώ. Την προηγουμένη Παρασκευή μας αποχαιρέτησε για καλοκαίρι το «Δέστε τους»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περίεργη πάστα ανθρώπου η Μαρία Ηλιάκη και κομμάτι αψυχολόγητη συμπεριφορά την έχει. Και για να καταλάβεις τι εννοώ. Την προηγουμένη Παρασκευή μας αποχαιρέτησε για καλοκαίρι το «Δέστε τους», όπου Γιώργος Τσαλίκης και Δήμητρα Αιγινίτη θα αποτελούν παρελθόν από την εκπομπή την επόμενη χρονιά. Κι ενώ θα περίμενες να υπήρχε μία άλφα συγκίνηση, μάθαμε ότι στα παρασκήνια έγινε τρελός καβγάς της Ηλιάκη με την Αιγινίτη, επειδή η πρώτη τσαντίστηκε για την αφιέρωση που έκανε ο σύζυγος της δεύτερης, Αντώνης Σρόιτερ.


Και είναι αλήθεια ότι η είδηση του καβγά μόνο καλό δεν έκανε στην εικόνα της Ηλιάκη, αφού όσοι την άκουσαν, απόρησαν με τη συμπεριφορά της. «Επιεικώς απαράδεκτη» την χαρακτήρισαν και ποιος θα τους ρίξει άδικο; Κι εκεί που απορούσαμε με τον χαρακτήρα της, λίγες μέρες μετά έρχεται και δείχνει μία άλλη πλευρά. Πλάνταξε στο κλάμα η Ηλιάκη, όταν το πρωί της Τετάρτης η Ράνια Κωστάκη (παρουσίαζουν μαζί εκπομπή στο ραδιόφωνο) τής ανακοίνωσε ότι η απόφαση του Μάκη Πουνέντη να αποχωρήσει από την εκπομπή τους και τον Ρυθμό, είναι οριστική.

Καλά, εννοείται ότι ταράχτηκα με την είδηση, δεν το συζητώ. Αλλά η Ηλιάκη, αγαπημένε μου, το πήρε ποοολύ βαριά. Μέριασε από μικρόφωνο (δεν είναι να ακούμε τα κλάματα και τις μύξες της πρωινιάτικα) κι έριξε τέτοιο κλάμα, μα τέτοιο κλάμα που από το δράμα, τη συγκίνηση, τον θρήνο (δε βρίσκω λέξεις να το περιγράψω) έκλαψαν και οι πέτρες! Δεν ξέρω, αλλά το πήρε πολύ βαριά η Ηλιάκη. Μήπως να αλλάξει γνώμη ο Πουνέντης; Θα πάθει κατάθλιψη το κορίτσι.