Οι συνεργάτες εγκαταλείπουν την Ελένη!

07.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη κάνει τα μπάνια της πότε με τα παιδιά της και πότε με εκλεκτή παρέα (γκουχου, γκούχου), πίσω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη κάνει τα μπάνια της πότε με τα παιδιά της και πότε με εκλεκτή παρέα (γκουχου, γκούχου), πίσω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εκπομπή της γίνεται ο τρελός ο χαμός. Ο ένας μετά τον άλλον συνεργάτη της περνάει την πόρτα εξόδου και αν συνεχιστεί αυτό, να δούμε ποιος θα είναι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα. Κι έχε υπόψη σου ότι οι περισσότεροι από αυτούς παίρνουν από μόνοι τους το καπελάκι και μην τους είδε η Ελένη, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο ξέγνοιαστα μπορεί να κάνει τις διακοπές της όταν στον «Καφέ» γίνεται τέτοια... ηρωική έξοδος.

Οι πρώτοι που κούνησαν το μαντηλάκι είναι η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο δεύτερος ήταν να φύγει τον χειμώνα, όταν ακούστηκε ότι είχε δώσει την παραίτηση του. Αλλά τελικά, το σκέφτηκε πιο ψύχραιμα και είπε να μην αφήσει την «Βασίλισσα» χωρίς σκηνοθέτη στα μέσα της σεζόν. Με το που τελείωσε, όμως, η χρονιά ο Μεγακλής ήταν όπου φύγει, φύγει δηλώνοντας ότι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Αλλά, όπως τον χειμώνα έτσι και τώρα, οι φήμες οργιάζουν και λένε ότι παρουσιάστρια και σκηνοθέτης είχαν κάκιστες σχέσεις.

Μάλιστα, ο Βιντιάδης δεν πρόλαβε να φύγει και πήγε στο αντίπαλο δέος της Ελένης τη νέα σεζόν, την Φαίη Σκορδά κάνοντας ευθεία επίθεση εναντίον της. Και τι δεν είπε εκεί, αλλά εγώ κρατώ το κομμάτι που κατηγόρησε την Μενεγάκη ότι δεν ανανεώνει τη θεματολογία και αν συνεχίσει να κάνει τα ίδια πράγματα και δεν φρεσκάρει την εκπομπή, την έχει δύσκολα. Ψέματα λέει; Γιατί, εδώ που τα λέμε, πόσο να αντέξεις να δεις την Ελένη και τους συνεργάτες της να ξεφυλλίζουν περιοδικά, να γελάνε σε κάθε αστείο ή μη του Νίκου Μουτσινά, να λένε τα ζώδια και μετά να κάνουν ο, τι τους κατέβει εκείνη την ώρα; Λίγο μας υποτιμάνε και αυτό εμμέσως διαπίστωσε και ο πρώην σκηνοθέτης της.

Η Γεωργακοπούλου, πάλι, εγκατέλειψε το πάνελ και όπως λένε αιτία στάθηκε ο κουμπάρος της Ελένης, Πέτρος Κωστόπουλος. Πώς; Η Χρίσλα δουλεύει στο ΟΚ, το περιοδικό που δημοσίευσε τις περιβόητες φωτογραφίες με τον Ματέο Παντζόπουλο και η παρουσιάστρια τότε είχε εξοργιστεί τα μάλα, θεωρώντας ότι η συνεργάτιδα της θα μπορούσε να την είχε ενημερώσει εγκαίρως. Ο τρίτος που μάθαμε ότι φεύγει από τον «Καφέ» είναι ο Φαίδων Κεφαλέας, αλλά τούτη η περίπτωση είναι διαφορετική, αφού ο μικρός θα πάει φαντάρος. Ωστόσο, την Ελένη φαίνεται ότι έχουν εγκαταλείψει (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο) και εφτά συνεργάτες πίσω από τις κάμερες, μία εκ των οποίων η ανιψιά του Κωστόπουλου. Τυχαίο; Δε νομίζω.