Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

18.05.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, καλημέρα. Τη στιγμή αυτή που σου γράφω το ρολόι δείχνει 9 και κάτι. Κι αν αναρωτιέσαι, γιατί πήρα τους δρόμους πρωινιάτικα σου λέω ότι συντρέχει σοβαρός λόγος. Ήθελα να σε ενημερώσω για το "hot" ειδύλλιο της συμπρωτεύουσας ανάμεσα στην Έλενα Ράπτη και το Μιχάλη Κωνσταντίνου. Σώτο μου εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Αλήθεια σου λέω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλημέρα. Τη στιγμή αυτή που σου γράφω το ρολόι δείχνει 9 και κάτι, το πρωί. Στο χώρο επικρατεί απόλυτη ησυχία. Δεν έχει μαζευτεί ακόμη κόσμος, διότι είναι νωρίς. Μη βλέπεις εμένα που πήρα τους δρόμους από τα άγρια χαράματα - μόνο εγώ και οι φουρνάρηδες κυκλοφορούσαμε - επειδή είχα λόγο σοβαρό. Σωτήρη μου προς μεγάλη σου δυστυχία η Έλενα Ράπτη είναι "καπαρωμένη". Και προς δικιά μου δυστυχία ο "εκλεκτός" είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Στο σημείο αυτό είμαι σίγουρη πως θα δεχτώ έναν καταιγισμό ερωτήσεων. "Καλά ξύπνησες πρωί, πρωί για να μου πεις αυτό; Το απόγευμα τι σου χει;", "Ποιος είναι αυτός ο Κωνσταντίνου; Έχει καμιά σχέση με τον ηθοποιό;", "Τα έχουν καιρό;", "Θα παντρευτούν;", "Την αγαπάει;", "Της φέρεται καλά;", "Έχει λεφτά ο λεγάμενος;", "Μπορεί να καλύψει τις βιοποριστικές της ανάγκες; Ντύσιμο, κομμωτήριο, spa κι άλλα τέτοια απαραίτητα;", "Είναι ωραίος", "Πόσο χρονών είναι;", "Θα πολιτευτεί η Έλενα;". Περίμενε Σώτο μου, διότι με μπέρδεψες. Κάνε πέτρα την καρδιά σου και με την υπερηφάνεια που σε διακρίνει διάβασε προσεκτικά όλα τα παρακάτω. Έννοια σου κι εγώ χθες, όταν πληροφορήθηκα τα μαντάτα, τα ίδια συναισθήματα είχα: πόνο, απογοήτευση, πίκρα και λίγο πείνα. Καλά το τελευταίο είναι λίγο άσχετο, αλλά ήταν μεσημέρι όταν το έμαθα.

Που λες φίλτατε, η Έλενα Ράπτη εδώ και τρεις περίπου μήνες συνδέεται συναισθηματικά με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή. Και μη νομίζεις ότι πρόκειται για κάποιον τυχάρπαστο. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ως ο καλύτερος στο είδος του και πολλές ομάδες "σφάζονται" για χάρη του. Ελληνικές και ξένες, ενώ η τιμή του υπολογίζεται γύρω στα 4 δις. Από αυτή την άποψη Σώτο μου είναι τυχερό το Ελενάκι, βρήκε παιδί με προίκα. Όχι ότι η ίδια έχει οικονομικό πρόβλημα. Αλλά κι από χαρακτήρα, όσοι γνωρίζουν τον Κύπριο επιθετικό μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Είδες Σώτο μου τι λαχείο της έπεσε;

Το ζευγάρι περνάει πολύ καλά μαζί κι όποτε μπορούν πηγαίνουν βόλτες μέχρι τη Χαλκιδική για να φάνε ψάρια. Το συγκινητικό της υπόθεσης κρύβεται αλλού. Πριν κάτι μέρες η Έλενα είχε γενέθλια κι ο αγαπημένος της τής έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι πολλών καρατίων. Πως φαίνεται παιδί μου το χρήμα. Το μόνο πρόβλημα στον ερωτά τους είναι το επαγγελματικό μέλλον του Μιχάλη, διότι όπως σου είπα και πριν το ζητούν πολλές ομάδες και υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη. Εγώ - φαντάζομαι κι εσύ - επειδή ενδιαφέρομαι για την ευτυχία τους ρώτησα τον Γιώργο μήπως και ξέρει τίποτε. Από ότι μου είπε μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, ενώ παίζει πολύ να παραμείνει στη συμπρωτεύουσα.

Και η Αθήνα καλή είναι, διότι με το αεροπλάνο τι είναι; Ένα τσιγάρο δρόμος. Πάντως, η Ράπτη του έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι δίπλα του ότι κι αν γίνει, καθότι γνωρίζει καλά τι θυσίες έχει η επαγγελματική καταξίωση. Ρώτα και την ίδια τι τράβηξε για να γίνει δημοτική σύμβουλος. Πόσες πόρτες χτύπησε για να δώσει το προεκλογικό της πρόγραμμα και πόσες ακόμη θα χτυπήσει, διότι φήμες τη θέλουν να πολιτεύεται στις επόμενες βουλευτικές. Αν κι εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα. Αυτά είχα να σου πω. Με ειλικρινή εκτίμηση Δήμητρα.