Glam στο "Ekali club"

17.05.2001
Καλέ μου Σωτήρη, επέστρεψα σε σένα, διότι συντρέχει σοβαρός λόγος. Και μάλιστα glam. Το στυλ, δηλαδή που σου αρμόζει. Θα γνωρίζεις φίλτατε πως δύο μέρες πριν στο "Ekali club" έλαβε χώρα μια φιλανθρωπική επίδειξη με ρούχα του γνωστού σχεδιαστή Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα. Εκεί παραβρέθηκε σύσσωμη η κοσμική Αθήνα.
Καλέ μου Σωτήρη,


επέστρεψα σε σένα, διότι συντρέχει σοβαρός λόγος. Και μάλιστα glam. Το στυλ, δηλαδή που σου αρμόζει. Κι αν ο Ηλίας καμιά φορά αμφισβητεί τις αριστοκρατικές σου συνήθειες μη δίνεις σημασία. Από ζήλια θα ναι. Θα γνωρίζεις φίλτατε πως δύο μέρες πριν στο "Ekali club" έλαβε χώρα μια φιλανθρωπική επίδειξη με ρούχα του γνωστού σχεδιαστή Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα. Δε γράφω το όνομά του αγγλιστί καθότι φοβάμαι μήπως και με κατηγορήσουν ότι λειτουργώ εις βάρος της ελληνικής γλώσσας. Και ξέρεις τις τελευταίες ημέρες είναι της μοδός τέτοιες κατηγορίες.

Εκεί φίλτατε ήταν κόσμος και κοσμάκης, αλλά πάντα εκλεκτός. Όλη η υψηλή κοινωνία της χώρας μας παραβρέθηκε, καταβάλλοντας στην είσοδο το...ευκαταφρόνητο ποσό των 100 χιλιάδων. Εδώ δε χωράει κατηγόρια καμιά, διότι ο σκοπός ήταν πέρα για πέρα ιερός. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ογκολογικού νοσοκομείου στο Παίδων. Ας μη σε κουράζω, όμως και να μπω κατευθείαν στο ζουμί. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους διέκρινα την Κατερίνα Παναγοπούλου, τη Νόνικα Γαληνέα με τον Πιτερ Μίλερ, τη Μελίσα Βαρδινογιάννη (σύζυγος του Τζίγκερ), τη Λόλα Νταιφά κι άλλους πολλούς. Μην κάνω το γράμμα μου λίστα καλεσμένων. Δε συμφωνείς;

Το επίτιμο, όμως πρόσωπο της βραδιάς που έλαμψε με την παρουσία της ήταν η Ελ Μακ Φέρσον. Σώτο μου τι όμορφη που είναι. Και δε στο λέω για να σε πικάρω που δεν είχες την τύχη να τη δεις. Είναι πράγματι όμορφη. Κι ο σύζυγός της καλός είναι και με πολλά λεφτά. Χρηματιστής βλέπεις. Πρώτο τραπέζι "πίστα" στην επίδειξη κάθισε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη (διοργανώτρια της βραδιάς), ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά της Έλενας Κατρίτση, η Μακ Φερσον με το σύζυγό της και η Ντόλλυ Γουλανδρή.

Την πασαρέλα διέσχισαν εγχώρια μοντέλα της fashion, με πρώτη και καλύτερη τη Δήμητρα Αιγινήτη που έκλεψε και τις εντυπώσεις. Θες για το κοντοκουρεμένο, ντεκαπαρισμένο μαλλί της; Ήταν ακόμη και η Εύη Κούγια - Βατίδου, την οποία ήρθε και παρέλαβε με τη λήξη της επίδειξης ο σύζυγός της, Αλέξης. Είδα ακόμη την αρραβωνιαστικιά του αοιδού Βαλάντη, Αντζυ και στο αναφέρω, διότι τόσο καιρό το είχα παρεξηγήσει το καημένο το κορίτσι. Πίστευα ότι μόνο στον "Καφέ" παρουσίαζε ρούχα.

Α, να σου πω επίσης ότι στην επίδειξη είχαμε και λοταρία, με έπαθλο ένα βραδινό φόρεμα του Ντε Λα Ρέντα, αξίας 5 εκατομμυρίων. Τυχερή της βραδιάς, η Χριστιάνα Καίσαρη, σύζυγος του γνωστού κοσμηματοπώλη, Κώστα. Αυτά είχα να σου πω πάνω κάτω. Κλείνω το γράμμα μου εδώ, διότι θέλω να δω σαν κανονικός φίλαθλος τη Λίβερπουλ.


Με φιλική εκτίμηση

Δήμητρα