Σπόντες, τσακωμοί και... μαλλιοτραβήγματα στο "Δέστε" τους!

05.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ξεκίνησε το «Δέστε τους» και μάθαμε ότι στην ίδια σύνθεση θα βρίσκονταν ο Γιώργος Τσαλίκης με το Νίκο Μουτσινά δεν είχαμε καμία μα καμία αμφιβολία ότι θα ήταν όχι... «Δέστε τους»,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ξεκίνησε το «Δέστε τους» και μάθαμε ότι στην ίδια σύνθεση θα βρίσκονταν ο Γιώργος Τσαλίκης με το Νίκο Μουτσινά δεν είχαμε καμία μα καμία αμφιβολία ότι θα ήταν όχι... «Δέστε τους», αλλά «Λύστε τους» για να σωθούν. Ωστόσο, πέρασε μία χρονιά και το ανδρικό δίδυμο της εκπομπής δεν έδωσε τα δικαιώματα που περιμέναμε. Όχι, ότι μας έπεισαν και για την αγάπη που υπήρχε μεταξύ τους. Οοοχι.

Κι επειδή αρχίσαμε να ανησυχούμε ότι τα τηλεοπτικά πρόσωπα μάς εκπλήσσουν εκεί που δεν το περιμένουμε, τσουπ έρχεται το κλείσιμο της εκπομπής (για τη φετινή σεζόν) και η αλήθεια λάμπει. Πράγματι, η και καλά απογευματινή, νεανική τρελό-παρέα του Alpha, κάθισε πολύ καιρό... δεμένη. Και όπως εύστοχα είπε ο Τσαλίκης: «Μάλλον δεν ήταν ποτέ δεμένη. Γιατί αν ήταν δεμένη, θα παρέμενε ίδια και του χρόνου». Και καταλαβαίνεις, ότι η ατάκα-καρφί του Τσαλίκη δεν άρεσε καθόλου στον Μουτσινά, του οποίοι το μάτι γυάλισε. (Τελικά, η μόνη που περνάει καλά μαζί του και γελάει, είναι η Ελένη Μενεγάκη. Κι αυτό επειδή είναι χωρισμένη και μπερδεμένη, που όλα της φαίνονται ωραία. Ακόμη και ο Μουτσινάς).

Μάλιστα, ο Μουτσινάς όχι μόνο δε φρόντισε να κρύψει την ενόχληση του για την ατάκα Τσαλίκη, αλλά στην ευχή εκείνου «μετά το τέλος της εκπομπής να βγαίνουμε να πίνουμε τα ποτά μας και τις μπύρες μας» εκείνος προκλητικά απάντησε: «Μόνο να μην είναι 4 με 7». Ναι, ναι οι ώρες που παίζει η εκπομπή, αλλά ελάχιστοι τους βλέπουν, οπότε και να κάνει σκασιαρχείο μία μέρα για να βγει με τον Τσαλίκη, ας μας πιστέψει, κανείς δεν θα τον πάρει χαμπάρι.

Γυναικείο μαλλιοτράβηγμα

Αλλά μη νομίζεις ότι μόνο ο Μουτσινάς δε στενοχωρήθηκε για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή. Και για την Μαρία Ηλιάκη μία από τα ίδια ισχύουν. Μήτε που ίδρωσε το αυτί της. Βλέπεις, αυτή (για ένα λόγο που δεν μπορώ με τίποτε να εξηγήσω και να καταλάβω) παρέμεινε στην εκπομπή, οπότε όταν κατέφθασε ανθοδέσμη για την Δήμητρα Αιγινίτη, γυάλισε το μάτι της.

Ο Αντώνης Σρόιτερ, που λες, έστειλε λουλούδια στη σύζυγο του και μία καρτούλα την οποία ζήτησε να διαβάσει η Αιγινίτη on air. Εκείνη είχε τους δισταγμούς της, αλλά οι υπόλοιποι ζήτησαν να την διαβάσει. Γιατί, πώς να το κάνουμε η περιέργεια είναι περιέργεια κι ας σκοτώνει στο τέλος τη γάτα. Έτσι, η Αιγινίτη τη διάβασε, όπου πάνω κάτω ο καλός της έλεγε ότι το κανάλι θα μετανιώσει που την άφησε να φύγει.

Αυτό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν άρεσε στην Ηλιάκη, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής είπε στα καμαρίνια ότι ήταν ντροπή και δεν έπρεπε να διαβάσει το μήνυμα και άλλα τέτοια. Και κουβέντα στην κουβέντα, ήρθαν τα αίματα και άναψαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρικούβερτος καβγάς και... μαλλιοτράβηγμα. Για αγαπημένε μου, τελικά εκεί στο «Δέστε τους» ήτο μία ωραία ατμόσφαιρα.