Ο Τομ και ο...εραστής του

04.05.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τις τελευταίες ημέρες, όπως άλλωστε θα έχεις διαπιστώσει, έχει πέσει ένας καταιγισμός από νέα που αφορούν το πρώην "χρυσοζεύγαρο" Κίντμαν - Κρούζ. Βλέπεις, τα παιδιά πρόκειται λίαν συντόμως να βρεθούν στα δικαστήρια για το διαζύγιό τους και συνεχώς ξεφυτρώνουν καινούργια στοιχεία. Ξέρεις γιατί χώρισαν; Επειδή ένας άντρας μπήκε ανάμεσά τους...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες ημέρες, όπως θα έχεις διαπιστώσει από τα μύρια γράμματα μου προς εσέ, έχει πέσει ένας καταιγισμός από νέα που αφορούν το πρώην "χρυσοζεύγαρο" Κίντμαν - Κρούζ. Βλέπεις, τα παιδιά -λέμε τώρα- πρόκειται λίαν συντόμως να βρεθούν στα δικαστήρια για το διαζύγιό τους και συνεχώς ξεφυτρώνουν καινούργια στοιχεία. Εντάξει εμένα δε με πειράζει να μαθαίνω, αλλά, ρε Σώτο μου, έχω κατακοκκινίσει με όσα ακούω. Και μη νομίζεις, σε σένα δεν τα μεταφέρω όπως μου τα λένε, διότι είναι λίγο "σκληρά" για την ηλικία σου. Καταλαβαίνεις για τι σόδομα και γόμαρα πρόκειται.

Ξέρεις γιατί χώρισαν ο Κρουζ με την Κίντμαν; Επειδή ένας άντρας μπήκε ανάμεσά τους. "Αυτό το έχουμε ξανακούσει" θα πεις. Όχι καλέ μου, αυτό είναι καινούργιο. Το τρίτο πρόσωπο ήταν γκόμενος του Τομ. Καλά μη σοκάρεσαι και μου πάθεις τίποτα, από αυτούς όλα να τα περιμένεις. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ένας νεαρός μπρατσαράς, πορνοστάρ στο επάγγελμα και ονόματι Κάιλ Μπράντφορντ αποκάλυψε προ ημερών σε γνωστό περιοδικό των ΗΠΑ, ότι είχε σχέσεις με το διάσημο ηθοποιό. Δεσμό κανονικό, δηλαδή Σώτο μου. Τώρα αν αγαπιόντουσαν κιόλας δεν το γνωρίζω, αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι τους έκανε τσακωτούς η Νικόλ. Και φυσικά έγινε ο χαμός του χαμού, ω χαμέ!

Ο Κρούζ από την πλευρά του αρνείται τα πάντα. Λογικό! Άσκησε λοιπόν ποινική δίωξη, ζητώντας 100 εκατομμύρια dollars. Αλήθεια πόσα είναι σε Ευρώ; Τα λεφτά αυτά, ο Τομ μη νομίζεις ότι τα διεκδικεί γιατί τα έχει ανάγκη; Όχι, ούτε έχει κάποιο κόμπλεξ με τους γκέι. Ίσα ίσα, όπως είπε ο δικηγόρος του, για τους ομοφυλόφιλους νιώθει πάνω από όλα σεβασμό. Είδες, ρε, ο άνθρωπος πόσο σωστός και προοδευτικός είναι; Και του ρίχνουν λάσπη άδικα.

Καλά αυτός είναι σίγουρος για την αθωότητά του και κυρίως για τον ανδρισμό του, που όπως τονίζει θα το αποδείξει και στο δικαστήριο. Τώρα με ποιο τρόπο σκοπεύει να το πετύχει δεν το γνωρίζω. Πάει κάπου ο νους μου, αλλά είναι τόσο σόκιν που ούτε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου δεν το βλέπεις. Τι γράφω πάλι με αυτό το ζευγάρι που έχω μπλέξει, φωτιά θα πέσει αν με κάψει. Τέλος πάντων, είπε ακόμη ότι έχει κουραστεί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα τόσα χρόνια και πως αυτά πρέπει να σταματήσουν, διότι είναι πατέρας και τα παιδιά του πληγώνονται.

Η Νικόλ , προς το παρόν, δεν έχει αναφερθεί στο ζήτημα και δε βλέπω το λόγο να το κάνει, αφού η κατάσταση αυτή τη βολεύει και πολύ μάλιστα. Τέλος πάντων, Σώτο μου, αυτά ήταν τα τελευταία νέα μου από το στρατόπεδο. Ελπίζω τα επόμενα να μην είναι ανάλογου περιεχομένου.