Μαζί κι ερωτευμένοι Βανδή - Ντέμης

04.05.2001
Ελενάρα καλησπέρα. Θυμάσαι που δύο μέρες πριν σου είχα γράψει ότι χώρισαν η Βανδή με τον Ντέμη (έτσι δηλαδή μου είπαν); Λοιπόν, γράψε λάθος, το ζεύγος εξακολουθεί να είναι μαζί και να περνάει το ίδιο καλά. Φίλος μου καρδιακός, μα πάνω από όλα έμπιστος, μου είπε ότι είδε τον Νικολαϊδη να τα "σπάει" στην Πύλη Αξιού
Ελενάρα καλησπέρα. Θυμάσαι που δύο μέρες πριν σου είχα γράψει ότι χώρισαν η Βανδή με τον Ντέμη (έτσι δηλαδή μου είπαν); Λοιπόν, γράψε λάθος, το ζεύγος εξακολουθεί να είναι μαζί και να περνάει το ίδιο καλά. Φίλος μου καρδιακός, μα πάνω από όλα έμπιστος, μου είπε ότι είδε τον Νικολαϊδη να τα "σπάει" στην Πύλη Αξιού, όπου άδει το Δεσποινάκι. Πρόσφατα κιόλας, μέρα όμως δε θυμάμαι. Άσχετο: αυτός δεν έχει προπονήσεις με την ομάδα του; Αλλά να μου πεις τι είναι γι αυτούς η Θεσσαλονίκη; Τίποτε, σα να πηγαίνουμε εμείς για καφέ στην παραλιακή. Τόσο εύκολα δηλαδή.

Τέλος πάντων, ο Ντέμης κατέφθασε στο εν λόγω κέντρο παρέα με τον Αντώνη Ρέμο (σαν πολλή παρέα μου φαίνεται πως κάνουν τελευταία) και κάθισαν βεβαίως πρώτο τραπέζι. Μαζί τους ήταν κι άλλοι πολλοί, όμως ο φίλος μου δεν τους ονομάτισε, διότι δεν είναι και το πρώτο ξεφτέρι στα κοσμικά. Στη συντροφιά ήταν όλοι τους "ζωηροί", όπως άλλωστε αρμόζει στους χώρους αυτούς. Το λουλουδικό έδινε κι έπαιρνε, ενώ συχνά πυκνά η παρέα συνόδευε τους αοιδούς. Τα κλασικά δηλαδή.

Μόνο ο "Ντεμίνιο" ήταν κύριος, ούτε γαρύφαλλα πετούσε, ούτε σιγοτραγουδούσε, τίποτε. Και να πεις ότι πρώτη φορά πηγαίνει σε μπουζουκερί. Εντάξει, όμως Ελεν μου, τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο. Τώρα που η αγαπημένη του είναι στη συμπρωτεύουσα, δε τη βλέπει κάθε μέρα και λογικό είναι να του λείπει. Έτσι, το μόνο που έκανε ήταν να τη χαζεύει. Τη μάτιασε την κοπέλα. Αλλά κι εκείνη, όμως του έριχνε κάτι ματιές.

Το "κλου" της βραδιάς όμως, ήταν η στιγμή που ανέβηκε ο Αντόνιο στην πίστα. Είπε μαζί με τη Βανδή ένα ντουέτο και μετά με τον Λιβιεράτο έκαναν ένα ωραίο πρόγραμμα. Καλά το τι λουλούδι έπεσε δεν περιγράφεται. Χαμός. Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι Βανδή και Ντέμης δεν έχουν χωρίσει, οπότε η κουμπαριά της με τη Μενεγάκη ισχύει κανονικά.