Έκλεισε το Fever

03.05.2001
George καλησπέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα, γιατί θέλω να σου πω νέα και μετά να φύγω. Άσχετο, αλλά έτυχε να ακούω Αντύπα και το θυμήθηκα. Η αλήθεια, Γιώργο, είναι πως ήθελα να σου πω άλλο νέο, επειδή όμως ξεκίνησα μελωδικά (τι λέω πάλι) είπα να σου γράψω για το "Fever". Το εν λόγω κέντρο φίλτατε έκλεισε την περασμένη Κυριακή. Και μην πάει ο νους σου σε τίποτε κακό, απλά ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις.
George καλησπέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα, γιατί θέλω να σου πω νέα και μετά να φύγω. Άσχετο, αλλά έτυχε να ακούω Αντύπα και το θυμήθηκα. Για να μη νομίζεις δηλαδή, ότι η μουσική μου παιδεία περιορίζεται μόνο σε σουξεδάκια περασμένων -κιόλας- χρόνων. Η αλήθεια, Γιώργο, είναι πως ήθελα να σου πω άλλο νέο, επειδή όμως ξεκίνησα μελωδικά (τι λέω πάλι) είπα να σου γράψω για το "Fever". Το εν λόγω κέντρο φίλτατε έκλεισε την περασμένη Κυριακή. Και μην πάει ο νους σου σε τίποτε κακό, απλά ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις. "Κι αν αναρωτιέσαι γιατί τώρα και όχι στις 20 Μαΐου που ήταν προγραμματισμένο" δυστυχώς θα μείνεις με την απορία. Όπως όλοι μας άλλωστε.

Τέλος πάντων, έχασες που δεν ήρθες και βλακεία δικιά μου που δε σκέφτηκα να σου πω. Μη νομίζεις τελευταία στιγμή με πήραν και με ενημέρωσαν, για να καταλάβεις δηλαδή πόσο ξαφνική ήταν η είδηση του κλεισίματος. Πάντως, από celebreties το μαγαζί ήταν γεμάτο. Μέχρι και ο δικός σου ο Νοτάκης ήταν εκεί. Ζήλεψες που δεν ήρθες ε; Μη νομίζεις όμως, ήρθε τις μικρές ώρες, διότι Σφακιανάκης είναι αυτός. Α, ναι και κάθισε και στον εξώστη. Μακριά από τα φλας και τον πολύ κόσμο. Τώρα αν ήθελε να είναι μακριά και από τις δύο αοιδούς, την Αννούλα και την Καιτούλα δεν το ξέρω. Ήπιε λοιπόν τους κράσους μαζί με την παρέα του και τίποτε άλλο. Α, στο "Fever" πήγε, διότι -ως γνωστόν- τη χειμερινή σεζόν θα εμφανιστεί εκεί. Να σου πω ποσά; Το 50% των εισπράξεων αυτού του αχανούς χώρου συν 150 μύρια προκαταβολή.

Να μην ήμουν συγγενής του. Εκεί ήταν και ο Χαριτοδιπλωμένος, τον οποίο σε κάποια φάση σήκωσε στην πίστα η Βίσση για να τραγουδήσει το "Άγγελέ μου Τύραννέ μου", γνωστό τραγούδι του αοιδού πριν κάτι χρόνια. Η Γαρμπή από την άλλη ανέβασε τον Αδαμαντίδη, ο οποίος είπε πρόσφατες επιτυχίες του. Στα πρώτα τραπέζια πήρε το μάτι μου και τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος -ως φάνηκε- διασκέδαζε περισσότερο από όλους. Άσχετο: ο γνωστός κομμωτής είχε πάει τις προάλλες σε κλινική των Αθηνών για κάποιο πρόβλημα υγείας - όχι σοβαρό- κι όταν έφυγε αντάμειψε τους εργαζομένους για τις υπηρεσίες τους με ένα ημερολόγιο του. Γιατί να μην ήμουν νοσοκόμα;

Στο μεταξύ, άκουσα ότι το βράδυ ήταν εκεί και ο Γκλέτσος. Εγώ για να πω τη μαύρη αλήθεια δεν τον είδα, ενώ μου είπαν ότι πέρασε και από το καμαρίνι της Αννούλας. Ή καλύτερα έμεινε. Τι να πω; Πάντως, πέρασα πολύ ωραία και χόρεψα με τη ψυχή μου, ακόμη πονάνε τα πόδια μου. Α, οι δυο καλλιτέχνιδες ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά και ήταν γνήσια, διότι ήταν εντελώς αυθόρμητα. Για να μη λένε μερικοί ότι έχουν τσακωθεί. Κακοήθειες.

Υ.Γ. Τον μόνο που δεν περίμενα να δω στο "Fever" ήταν ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Ολυμπιονίκης. Νόμιζα ότι μόνο στη Λυρική Σκηνή και στο Μέγαρο συχνάζει.