Τι τρέχει με Βανδή και Ντέμη

02.05.2001
Ελενάρα γεια σου. Πως είσαι; Τον έπιασες χθες το Μάη; Πήγες πουθενά; Εγώ τίποτα, την έβγαλα εδώ στη δουλειά παρέα με τον Ηλία (είχαμε βάρδια) κι αφού δεν καταφέραμε να πιάσουμε το Μάη, πιάσαμε στο στόμα μας διάφορους γνωστούς. Μπορώ να σου πω ότι ο φίλτατος συνάδελφος είναι κρυφό ταλέντο. Μου είπε νέα που ομολογώ πως δεν ήξερα.
Ελενάρα γεια σου,


Πως είσαι; Τον έπιασες χθες το Μάη; Πήγες πουθενά; Εγώ τίποτα, την έβγαλα εδώ στη δουλειά παρέα με τον Ηλία (είχαμε βάρδια) κι αφού δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον Μάη, πιάσαμε στο στόμα μας διάφορους γνωστούς. Μπορώ να σου πω ότι ο φίλτατος συνάδελφος είναι μεγάλο ξεφτέρι, κρυφό ταλέντο που λέμε. Μου είπε νέα που ομολογώ πως δεν τα ήξερα.

Καταρχάς πρωί - πρωί ( γύρω στις 11) τον πήρε μια γνωστή του και του είπε ένα "καυτό" νέο. Χώρισαν λέει η Βανδή με τον Ντέμη. Λεπτομέρειες όμως, δεν ήξερε. Τι να πω; Αμέσως έπιασα δουλειά μπας και μάθω τίποτε περισσότερο. Τζίφος, το μόνο που βρήκα ήταν ότι το θέμα το έβγαλε γνωστό περιοδικό του χώρου των κους κους. "Ισχύει;" θα αναρωτιέσαι. Μπορεί ναι, αν κρίνουμε ότι το ζεύγος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κάποια μικροπροβλήματα που είχαν να κάνουν με μια πιθανή μεταγραφή του Νικολαϊδη σε ομάδα του εξωτερικού. Μπορεί όμως και όχι, διότι οι καβγάδες τους και τα προβλήματα ήταν συνηθισμένα φαινόμενα στη σχέση τους και πάντα τα έλυναν.

Άσε που είχα μάθει ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο 2001 και κουμπάρα τους θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Τέλος πάντων, μη σε πολύ ζαλίζω για ένα θέμα που ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει. Ο Ηλίας όμως, μου είπε κι άλλο ένα (που τα μαθαίνει ήθελα να ήξερα): ότι χώρισε η Σαμπρίνα με τον Γεωργιάδη.

"Πάλι;" θα ρωτάς. Πάλι, Ελενάρα μου κι από ότι μου είπε ο συνάδελφος αυτή τη φορά μάλλον είναι οριστικό. Και το πιστεύω, διότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι "άμα ραγίσει το γυαλί δε ξανακολλάει" και το δικό τους φιλενάδα είχε γίνει σκόνη και θρύψαλα. Όμως "αγάπη τι δύσκολο πράγμα" που λέει και ο Νότης και δεν αποκλείεται να τους ξαναδείς μαζί. Αλλά τι με νοιάζει εμένα τώρα;

Αφού αναφέρθηκα στην αοιδό, να σου πω ότι ήταν να μη μπει σε αεροπλάνο. Άπαξ και το τόλμησε, μη την είδατε τη Σαμπρίνα. Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι. Βγάζει το άχτι της, ως φαίνεται. Παιδί μου δε μπορείς να φανταστείς πόσο της αρέσει να πετάει. Δηλαδή αν ήταν ηθοποιός το ρόλο στις "Αέρινες σιωπές" θα τον είχε στο τσεπάκι της άνευ οντισιόν.