Εβ. Παπαντωνίου: "Όχι", δεν είμαι κόρη του Δάκη

18.04.2001
Άσε Ελενάρα μου κι έχω "φάει" μεγάλο μπέρδεμα, άγιες μέρες που είναι. Τελικά, η "Σταρ Ελλάς", είναι κόρη του Δάκη για όχι; Και συγνώμη που κάνω τέτοιο απότομο πρόλογο, αλλά δε μπορώ η γυναίκα με όσα ακούω. Η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι κατηγορηματική ότι ο αοιδός είναι "οικογενειακός φίλος"
Άσε Ελενάρα μου κι έχω "φάει" μεγάλο μπέρδεμα, άγιες μέρες που είναι. Τελικά, η "Σταρ Ελλάς", είναι κόρη του Δάκη για όχι; Και συγνώμη που κάνω τέτοιο απότομο πρόλογο, αλλά δε μπορώ η γυναίκα με όσα ακούω.

Η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι κατηγορηματική ότι ο αοιδός είναι "οικογενειακός φίλος" και τίποτε παραπάνω. Άλλοι, πάλι λένε πως η μικρά κατά έναν ανεξήγητο λόγο ψεύδεται. Τι να πω τέτοια διχογνωμία ούτε για τον Όμηρο δεν έχει υπάρξει. Πάντως, η ίδια υποστηρίζει ότι η όλη ιστορία είναι δημιούργημα ενός δημοσιογράφου και πως αυτή όταν είχε ξεσπάσει ο σχετικός ντόρος πριν κάτι χρόνια ήταν μικρή για να αντιδράσει. Κατανοητό, δε συμφωνείς;

Τέλος πάντων, πριν κλείσω το θέμα "ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού" - το οποίο παρεπιμπτόντως σηκώνει μεγάλη κουβέντα - να σου αναφέρω ακόμη ότι η Εβελίνα επιβεβαίωσε ότι πατέρας της είναι κάποιος Γερμανός. Περισσότερα στοιχεία δεν έδωσε και να σου πω την αλήθεια δε με νοιάζει, λες και θα έψαχνα να τον βρω για να τον ρωτήσω.

Μη νομίζεις όμως ότι εξαιτίας όλου αυτού του σούσουρου η "Σταρ" τα έχει βάψει μαύρα ή ότι περνάει τις κλειστές της. Κάθε άλλο, ως νέα κοπέλα που είναι -22 χρονών- όταν μπορεί πετάγεται με τις φίλες της σε κάνα μπαράκι. Τελευταία, μάλιστα της μάζεψε όλες, μαζί με τις υπόλοιπες φετινές εστεμμένες, και γλέντησαν τη νίκη της στα Καλλιστεία. Εγώ δεν ήμουν καλεσμένη, διότι η Εβελίνα είναι νέα στο χώρο (της show biz εννοείται) και δεν έχει προλάβει να μας γνωρίσει όλες εμάς τις "παλιές καραβάνες". Ωραίο το τελευταίο Ελενάρα μου δε συμφωνείς; Και να φανταστείς ότι το είπα στο ξύπνιο μου...