Παντρεύτηκε ο Κέβιν Κόστνερ

18.04.2001
Σωτηράκη μου, σου ξαναγράφω αν και δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμά μου γιατί έμαθα ένα νέο που θεώρησα ότι έπρεπε να στο αναφέρω: ο κόσμος Σώτο μου, παντρεύεται ! Μην το θεωρήσεις ως σπόντα προς το πρόσωπο σου απλά το λέω για να κάνω πρόλογο στο θέμα που θα σου γράψω.
Σωτηράκη μου, σου ξαναγράφω, αν και δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμά μου, γιατί έμαθα ένα νέο που θεώρησα ότι έπρεπε να στο αναφέρω: ο κόσμος Σώτο μου, παντρεύεται ! Μην το θεωρήσεις ως σπόντα προς το πρόσωπο σου απλά το λέω για να κάνω πρόλογο στο θέμα που θα σου γράψω.

Ο Κέβιν Κόστνερ καλέ μου φίλε πήρε με παπά και με κουμπάρο τον γιο του, την εδώ κι ένα χρόνο αγαπημένη του Κριστίν Μπομγκάρντεν.

Κι όταν λέω την πήρε εννοώ ότι την παντρεύτηκε σε μια άκρως μυστική τελετή στην Τοσκάνη. Παρόντες στο μυστήριο ήταν μόνο τα τρία του παιδιά κι αυτό όχι γιατί το ζεύγος είναι κυνηγημένο και δεν έχει φίλους αλλά γιατί την απόφαση την πήραν απλά την τελευταία στιγμή. Εκεί, δηλαδή που περνούσαν έξω από μια εκκλησία είπαν: "Δεν πάμε να παντρευτούμε"; Τόσο απλά, σαν να πήγαν να ανάψουν ένα κεράκι.

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι γιατί παντρεύτηκαν στην Ιταλία και όχι στο Χόλιγουντ. Επειδή ο διάσημος ηθοποιός -άσχετο δε βρίσκεις ότι έχει ασχημύνει κομματάκι; - βρίσκεται στη γείτονα χώρα για επαγγελματικούς λόγους. Πάντως, όσοι πληροφορήθηκαν τα νέα του γάμου ξαφνιάστηκαν, καθώς το ζεύγος ζήτημα να έχει ένα χρόνο που είναι μαζί. Τώρα γιατί τέτοια βιασύνη δεν το ξέρω. Αν ζούσαν στο χωριό μου ο κόσμος θα έλεγε ότι "νύφη είναι γκαστρωμένη", όμως δεν έχει φθάσει τίποτε τέτοιο στα αυτιά μου. Μπορεί να βρήκαν ότι ταιριάζουν.

Εξάλλου, τι μας νοιάζει εμάς έτσι δεν είναι; Εδώ δε νοιάζει τα παιδιά του, τα οποία λατρεύουν την καινούργια τους "μαμά". Δε σου κρύβω, όμως Σώτο μου ότι με το που πληροφορήθηκα το γεγονός προσπάθησα να μάθω ποια ήταν η αντίδραση της πρώην γυναίκας του, Σίντι με την οποία υπήρξε παντρεμένος 16 ολόκληρα χρόνια. Δυστυχώς δεν κατάφερα να μάθω τίποτε, αλλά δε νομίζω να τα έβαψε μαύρα, άλλωστε πάνε 7 χρόνια από το διαζύγιο τους.

Πάντως, Σώτο μου εύχομαι από καρδίας στον Κέβιν να μη χωρίσει με την 26χρονη μοντέλα, διότι όπως φαίνεται τα διαζύγια του κοστίζουν πολύ και με ένα ακόμη δεν αποκλείεται να...φαλιρίσει.