Το δις εξαμαρτείν;

12.04.2001
Ελενάρα μου τι κάνεις; Δε σε πρόλαβα σήμερα κι από ότι μου είπε η Άντζη, μου άφησες μήνυμα για να σου γράψω σχετικά με τη Μπρούκ Σίλντς κι αν ισχύει ότι ξαναπαντρεύτηκε. Πράγματι Ελένη μου η ηθοποιός παντρεύτηκε έναν σεναριογράφο, ονόματι Κρις Χέντσι. Είδες ήταν να μην πάρει φόρα στους γάμους, άπαξ και πήρε το κολάι, άντε να τη σταματήσεις.
Ελενάρα μου τι κάνεις; Δε σε πρόλαβα σήμερα κι από ότι μου είπε η Άντζη μου άφησες μήνυμα για να σου γράψω σχετικά με τη Μπρούκ Σίλντς κι αν ισχύει ότι ξαναπαντρεύτηκε. Πράγματι Ελένη μου η ηθοποιός παντρεύτηκε έναν σεναριογράφο, ονόματι Κρις Χέντσι. Είδες ήταν να μην πάρει φόρα στους γάμους, άπαξ και πήρε το κολάι, άντε να τη σταματήσεις. "Πω πω κακία" θα πεις, όμως δε φταίω, μου βγήκε αυθόρμητα, καθότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τα κους - κους, η Σιλντς δήλωνε παρθένα. Και ήταν και μεγαλοκοπέλα.

Εξάλλου, τι το λέω σε σένα , εσύ θα τα ξέρεις καλύτερα. Έτσι, που λες Ελενάρα, η εν λόγω αεί παρθένα - έτσι την έλεγαν τότε όλοι - δεν πέρασαν δύο χρόνια από το χωρισμό της με τον Αντρέ Αγκάσι (ξέρεις τον τενίστα) κι έκανε το επόμενο βήμα. Ο γάμος τους έγινε σε ένα νησάκι στην Καλιφόρνια πριν λίγες ημέρες και η 35χρονη πλέον Μπρουκ πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και καλά κάνει δηλαδή, αρκεί όμως να μη βγει αμέσως στη στεριά. Ωραίο αυτό που είπα;
Μια και αναφέρθηκα στον Αγκάσι, μη νομίζεις ότι κι αυτός δεν πρόκειται να κάνει τα ίδια. Ο δεσμός του με τη Στέφι Γκραφ καλά κρατεί και το μόνο που απομένει είναι ο γάμος. Για να είμαι πιο ακριβής, όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το κοινωνικό γίγνεσθαι περιμέναμε το ζεύγος να είχε κάνει το αποφασιστικό βήμα από πέρυσι. Έλα, όμως που αυτοί μας παιδεύουν και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Αφού το έχουν δηλώσει πόσο πολύ ευτυχισμένοι είναι μαζί και ειδικά ο Αγκάσι που είπε ότι "στο πρόσωπο της Γκραφ βρήκα τον αληθινό έρωτα". Γιατί δεν παντρεύονται να ησυχάσουμε κι εμείς; Τι περιμένουν επιτέλους;
Ρε συ Έλεν, ξέρεις τι σκέφθηκα; Λες να έπεσε στο αυτί της Σιλντς ότι ο πρώην θα κάνει τελικά το γάμο κι έτρεξε αυτή να προλάβει πρώτη; Πως αλλιώς εξηγείς εσύ τόση βιασύνη από μέρους της; Πριν κλείσω να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο. Μήπως ξέρεις που βρίσκεται η μαμά της; Καιρό έχω να ακούσω νέα της (όχι ότι άκουγα για την κόρη) και απορώ. Εκτός κι αν βαρέθηκε -επιτέλους!- να τρέχει πίσω από την κόρη της και να τη φυλάει σαν το γιαγκούλα.