Το πάρτι του Ρέμου

12.04.2001
Σωτήρη μου καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω είμαι εντελώς off. Ξενύχτισα χθες και σήμερα δε μπορώ να συνέλθω. Και πριν αρχίσεις να με κακολογείς, σου λέω ότι ο σκοπός της κραιπάλης μου ήταν ιερός. Είχα πεταχτεί μέχρι τον Απόλλωνα, όπου ο Ρέμος διοργάνωσε ένα παρτάκι για εμάς τους θαυμαστές. Ωραία ήταν.
Σωτήρη μου καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, εκτός του ότι έχει τον αγώνα Ολυμπιακός - Ηρακλής, όπου συνεχώς ρίχνω κι ένα βλέφαρο, είμαι εντελώς off. Ξενύχτισα χθες και σήμερα δε μπορώ να συνέλθω. Και πριν αρχίσεις να με κακολογείς, σου λέω ότι ο σκοπός της κραιπάλης μου ήταν ιερός. Είχα πεταχτεί μέχρι τον Απόλλωνα, όπου ο Ρέμος διοργάνωσε ένα παρτάκι για εμάς τους θαυμαστές. Ωραία ήταν, αν και μεταξύ μας ήμουν προετοιμασμένη γι άλλα πράγματα.
Από κόσμο άλλο τίποτε, γεμάτο ήταν το κέντρο και σιγά δηλαδή μη δεν ήταν, αφού το πάρτι είχε ελεύθερη εισόδο. Και μπράβο στον Αντωνάκη και τους χορηγούς της βραδιάς (μη μου ζητάς ονόματα, είναι πολλά. Και ως γνωστόν με τα ονόματα δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις), διότι διοργάνωσαν πάρτι που οι καλεσμένοι δε χρειάζεται να πληρώσουν. Ναι Σώτο μου, το έχω δει και αυτό. Επανέρχομαι, όμως στα του Ρέμου για να συμπληρώσω ότι ο αοιδός τραγούδησε κιόλας, αφού έκανε ζωντανή ηχογράφηση του προγράμματος.
Αυτό να σου πω μου άρεσε πολύ, διότι τραγουδούσα κι εγώ μαζί του. Ήμουν μία από το κοινό. Θα αναρωτιέσαι τότε προς τι η χαρά. Επειδή φίλτατε -κατά κάποιο τρόπο- κάνω φωνητικά στο δίσκο. Και θα σε παρακαλούσα να μη με περάσεις για "ψωνάρα", όπως έκανε -καλή ώρα- η αδερφή μου. Τέλος πάντων, είδα πάνω στο πατάρι πρώτο τραπέζι κάγκελα τον Σάκη Ρουβά, μετά του Ηλία Ψινάκη βεβαίως. Άσε όμως, πάω να σκάσω από το κακό μου, διότι δεν κατάφερα να δω αν στην παρέα βρισκόταν και η Ρακέλ.
Σίγουρα δε θα ξέρεις περί ποίας πρόκειται. Είναι μια νεαρή τραγουδίστρια, όμορφη, από τη Βραζιλία, η οποία -όπως διάβασα σε ένα περιοδικό- τα έχει με το Σάκη. Να σου πω κάτι Σωτήρη μου; Περισσότερο θα πίστευα αν μου έλεγες ότι χθες έβγαλες για φαΐ τη Βίσση, παρά αυτό. Όχι ότι δεν έχω ικανό τον Σάκη να κυκλοφορήσει τη συγκεκριμένη νεαρά. Προς Θεού, απλά από όσα ξέρω η Ρακέλ εδώ και τρία ή τέσσερα χρόνια (δε θυμάμαι) διατηρεί δεσμό με τον Τόνι Δημητρίου. "Ποιος είναι πάλι αυτός;" θα αναρωτιέσαι. Είναι ηθοποιός στο επάγγελμα, επίσης όμορφο παλικάρι -όπως ο Σάκης- με τον οποίο η ανερχόμενη αοιδός είναι πολύ ερωτευμένη και μένουν μαζί σε πολυτελές διαμέρισμα στο Γαλάτσι.
Αυτά ήταν τα νέα μου σχετικά με το Ρέμο. Ως συνήθως όμως άλλα ήθελα να πω κι αλλού κατέληξα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ