Ο διαβολο-Νότης

11.04.2001
Hello George, πως είσαι; Έμαθα το τριήμερο ξεσάλωσες για τα καλά. Έτσι είναι, νέος είσαι, μπουζουκερί σε αφθονία έχουμε, γιατί να μην τις επισκεφτείς; Πάντως αν σκέφτεσαι αυτήν την εβδομάδα να επισκεφτείς το "Fever" ξέχασε το, διότι η Γαρμπή με τη Βίσση κατέβηκαν από την πίστα για τη Μ. Εβδομάδα. Άσχετο:Ξέρεις πως χαρακτήρισαν τον Σφακιανάκη εκπρόσωποι της Εκκλησίας; Διάβολο μεταμορφωμένο.
Hello George, πως είσαι; Έμαθα το τριήμερο ξεσάλωσες για τα καλά. Έτσι είναι, νέος είσαι, μπουζουκερί σε αφθονία έχουμε, γιατί να μην τις επισκεφτείς; Πάντως αν σκέφτεσαι αυτήν την εβδομάδα να επισκεφτείς το "Fever" ξέχασε το, διότι η Γαρμπή με τη Βίσση κατέβηκαν από την πίστα για τη Μ. Εβδομάδα. Τώρα αν αναρωτιέσαι αν πρόκειται να ξανανέβουν σου απαντώ πώς ναι, καθότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουν εδώ οι εμφανίσεις. Θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τα μέσα Μαΐου, όπως έχουν ανακοινώσει. Μετά -όπως άκουσα- η Αννούλα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές. Ξέρεις για το γνωστό πρόβλημα. Τώρα σχετικά με την κόντρα μεταξύ των δύο αοιδών και της δυσαρέσκειας της Καιτούλας, Γιώργο μου, μην πιστεύεις τίποτε. Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, έτσι; Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι υπάρχουν κάποιες κοντρίτσες και παραπονάκια -άλλωστε καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει - αλλά μέχρι εκεί. Η κατάσταση δεν έχει φθάσει στο απροχώρητο κι ας λένε μερικοί πως οι δυο τους δε μιλιούνται . . . καν.
Πάντως, να σου πω την αλήθεια η Καιτούλα δεν είναι τόσο ζεστή, όσο στις αρχές, όμως τι μας νοιάζει εμάς; Δική τους είναι η φιλία και την κάνουν ο, τι θέλουν. Διαβάζοντας όλα αυτά θα σκέφτηκες τη Βανδή, η οποία ενδεχομένως να πανηγυρίζει με όσα ακούει. Μπα, καμία σχέση. Αυτής τον τελευταίο καιρό δώσ' της Ντέμη και κατσαρόλα και πάρ' της την ψυχή. Παιδί μου, την έχει δει νοικοκυρά - και καλά κάνει, καθότι η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά - κι όταν βρίσκεται στο σπίτι του μαγειρεύει συνέχεια. Άσε που πηγαίνει η ίδια στο φούρνο για να πάρει τη φρατζόλα της ημέρας. Τώρα αυτό μεταξύ μας δεν είναι κακό, ούτε και κατακριτέο. Το βλέπω George, οσονούπω θα σκάσει η "βόμβα" του γάμου τους και κουμπάρα ξέρεις ποια θα έχουν; Τη Μενεγάκη. Τα έχουν ήδη κανονίσει. Όμως δε σου λέω άλλα, διότι φοβάμαι μην εκτεθώ. Πάντως, αν πριν από δύο χρόνια μου έλεγες ότι ο Ντεμίνιο θα έκανε κουμπάρα τη Μενεγάκη, θα σε περνούσα για εντελώς ανίδεο.
Μια κι έπιασα να σου γράφω για τις αοιδούς μας λέω να σου πω και για τον Νότη. Ξέρεις πως χαρακτήρισαν τον δικό σου εκπρόσωποι της Εκκλησίας; Διάβολο μεταμορφωμένο. Μη γελάς καθόλου, έτσι τον είπαν. Κι όχι στα καλά καθούμενα. Έβαλε κι αυτός το χεράκι του με δηλώσεις του σε ένα περιοδικό. Είπε -με λίγα λόγια- ότι το μεγάλο πάρτι γίνεται στον Παράδεισο, όπου εκεί θα επιτρέπονται τα πάντα. Σα να λέμε "χασίσι, γ. . . σι" και επιστροφή στη φύση.
Κλείνω εδώ το γράμμα μου, διότι το θέμα αυτό με τον Σφακιανάκη είναι σοβαρό, όσο κι αν διαφωνείς. Κι εμένα ως γνωστόν τα "σοβαρά" δε μου αρέσουν, καθότι δεν ταιριάζουν με το image μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ