Υπερπαραγωγή το νέο βίντεο κλιπ της Βανδή

12.04.2001
Τζόρτζ η ώρα έχει πάει δέκα και μισή κι εγώ πρέπει να τελειώνω, γι' αυτό μπαίνω κατευθείαν στα θέματά μου. Η Βανδή ετοιμάζει μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη το νέο της video clip, το οποίο θα κοστίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 30 εκατομμύρια δραχμές. Η Σοφία Αρβανίτη χώρισε - κι όπως φαίνεται είναι οριστικό - με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, τον οδοντίατρο.
Τζόρτζ δε μπορείς να φανταστείς πόσο ενθουσιασμένη είμαι. Καθώς ερχόμουν στη δουλειά, ακριβώς δίπλα μου ξέρεις ποιοι ήταν; Το πούλμαν του ΠΑΟΚ με όλους τους παίκτες μέσα. Με το που τους είδα τρελάθηκα, κοιτούσα μήπως και με έβλεπαν για να τους κάνω το σήμα της νίκης, αλλά τζίφος. Δεν πειράζει όμως. Εσύ πάλι, θα λες "Τι κάθεται και μου γράφει" και σίγουρα θα με κοροϊδεύεις που αντιδρώ έτσι, όμως δε μου καίγεται καρφί. Εξάλλου κι εσύ αν έβλεπες τον Νότη να περνάει δίπλα σου με την κίτρινη Λαμποργκίνι μέχρι το σταυρό σου θα έκανες, ευχαριστώντας το Θεό που σε αξίωσε να είσαι στη διπλανή λωρίδα με τον Σφακιανάκη.

Τέλος πάντων, λέω να μπω στο θέμα μου, διότι η ώρα έχει πάει δέκα και μισή. Πριν όμως σου πω για τη Σοφία Αρβανίτη (που τη "ξέθαψα" θα απορείς) θέλω να σου αναφέρω κάτι σχετικά με τη Βανδή. Η αοιδός ετοιμάζει μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη το νέο της video clip, το οποίο θα κοστίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 30 εκατομμύρια δραχμές. Τώρα τι ακριβώς θα κάνει το Δεσποινάκι που θα τους στοιχίσει τόσο, ούτε που ξέρω. Το κρατούν για έκπληξη. Αυτό που επίσης δεν ξέρω είναι ποιο τραγούδι θα εικονοποιήσουν (σωστά το είπα ελληνιστί;). Αν δεν απατώμαι έχει απομείνει αυτό που η Βανδή παρακαλεί κάποιον να μη σβήσει το φως όταν βρίσκονται ξέρεις εσύ που, διότι θέλει να τον βλέπει. Καταλαβαίνεις ποιο εννοώ, δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή τον τίτλο.
Αλλά και πάλι ρε Τζορτζ τι το περίεργο μπορεί να κάνουν που να είναι τόσο ακριβό; Ακόμη και σουίτα στο "Ριτζ" να κλείσουν, τόσα δεν πρόκειται να τους πάρουν. Τέλος πάντων, Καπετανίδης είναι αυτός όλο και κάτι θα έχει σκεφθεί. Άσε δε, που μπορεί να μην είναι καν αυτό το τραγούδι.

Και πάω τώρα στην Αρβανίτη που πιθανόν να αναρωτιέσαι που την "ξέθαψα". Δε λες ρε Γιώργο που χωρίζει η γυναίκα μια στις τόσες και μου κινεί το ενδιαφέρον; Ωχ, νομίζω είναι μεγάλη η κακία μου κι απορώ πως την ξεστόμισα.
Που λες η αοιδός χώρισε - κι όπως φαίνεται είναι οριστικό - με τον Ανδρέα Φωτόπουλο. Ξέρεις τον οδοντίατρο. Όσοι άκουσαν την είδηση παραξενεύτηκαν, διότι πίστευαν πως τα παιδιά θα παντρευτούν. Μετά από δυόμισι χρόνια δεσμού λογικό δεν ήταν; Δυστυχώς όμως τους πρόλαβε ο χωρισμός κι έτσι η Αρβανίτη, εδώ κι έναν μήνα είναι, μόνη. Τώρα αν ψάχνει γι΄άλλον δεν το γνωρίζω. Όπως επίσης δε γνωρίζω πότε θα τη δούμε σε καμιά πίστα. Επίσης δεν ξέρω (και τι ξέρεις; Θα λες και ίσως να έχεις δίκιο) ποιος ζήτησε να το διαλύσουν. Αν το έκανε το Σοφάκι μπράβο στο θάρρος της, διότι εγώ στη θέση της θα φοβόμουν μήπως ο οδοντίατρος έπιανε την τανάλια και μου έβγαζε όλα τα δόντια. "Έλα υπερβολική" θα πεις και σταματώ εδώ επειδή ως φαίνεται δεν έχεις πολύ χιούμορ.