Η Τυνησία προκαλεί...υπερκόπωση

05.04.2001
Αγαπημένη μου Ελένη, καλησπέρα. Δε σε πρόλαβα σήμερα, διότι είχα πάει οδοντίατρο κι άργησα λίγο να έρθω στη δουλειά. Την παροιμία "η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη" σίγουρα την έχεις ακούσει κι όποτε κρίνεις τη λαμβάνεις σοβαρά υπ' όψιν σου. Ως φαίνεται, όμως δεν κάνει το ίδιο η Άντζυ Σαμίου, την οποία η δική της δουλειά παραλίγο να την κατασπαράξει.
Αγαπημένη μου Ελένη,

Καλησπέρα. Δε σε πρόλαβα σήμερα, διότι είχα πάει οδοντίατρο κι άργησα λίγο να έρθω στη δουλειά. Πρόλαβα πάντως το καλύτερο σκηνικό, που δυστυχώς εσύ έχασες. Πριν λίγο Ελενάρα είχαμε εδώ χαρές και πανηγύρια. Είχε γενέθλια ο Στέλιος της "Ημερησίας" κι έσβησε κεράκια. 17 του είχαν βάλει, αλλά μάλλον δε θα βρήκαν άλλα νούμερα. Όπως τα ρούχα στο ξεπούλημα μόνο το extra large βρίσκεις (χι χι). Αφού έφαγα την τούρτα, παρεμπιπτόντως ήταν πεντανόστιμη (τι θα έλεγα εγώ) κάθισα να σου γράψω. Τώρα αν θα στάξω μέλι λόγω γλυκού, δεν το γνωρίζω, θα το δείξει η πορεία.
Την παροιμία "η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη" σίγουρα την έχεις ακούσει κι όποτε κρίνεις τη λαμβάνεις σοβαρά υπ' όψιν σου. Ως φαίνεται, όμως δεν κάνει το ίδιο η Άντζυ Σαμίου, την οποία η δική της δουλειά παραλίγο να την κατασπαράξει, αφού λιποθύμησε σε διεθνές αεροδρόμιο. Πρόσεξε τι έγινε: Η αοιδός είχε γυρίσματα για το καινούργιο της video clip στην Τυνησία, όπου επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες έτρεχαν σαν παλαβοί στην έρημο Σαχάρα, η όποια έρημος βρίσκεται εκεί. Όπως καταλαβαίνεις ο οργανισμός της δεν άντεξε και πολύ. Εμ, τόσες ώρες κάτω από τον ήλιο, δε θέλει και πολύ να σε χτυπήσει τουλάχιστον μια ηλίαση.
Τώρα θα μου πεις, μόνο η Άντζυ περιπλανιόταν στις ερήμους; Όχι ήταν και το συνεργείο μαζί με τον Γκάβαλο (ξέρεις τον σκηνοθέτη), όμως αυτοί τη γλίτωσαν, διότι είχαν πάει στην Τυνησία μια εβδομάδα πριν. "Και η Σαμίου γιατί δεν πήγε;" θα αναρωτιέσαι. Επειδή είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα. Θα εμφανιστεί -αν έχεις μάθει- στο show center και οι πρόβες είναι εντατικές, προκειμένου να προλάβουν την έναρξη. Μη με ρωτήσεις πότε είναι, δε θυμάμαι έχω κολλήσει.
Έτσι που λες πήγε στην Τυνησία ήδη κουρασμένη και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ευτυχώς για εκείνη επί ιταλικού εδάφους ή καλύτερα αερολιμένος. Η πτήση για Αθήνα περνούσε μέσω Ρώμης ή κάτι τέτοιο, δεν έχω πετάξει με αεροπλάνο και δεν τα ξέρω καλά. Με το που έφθασαν στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο η Σαμίου σωριάστηκε στο πάτωμα, ενώ αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Συνήλθε αμέσως κι έτσι πρόλαβε το αεροπλάνο της κι έφθασε εγκαίρως στην Αθήνα. Τώρα από ότι είπε η ίδια στα κανάλια είναι καλά, απλά χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Το θέμα, όμως είναι που θα τη βρει; Και να πεις ότι δεν ξεκουράστηκε; Ένα μήνα κράτησε η κρουαζιέρα στην Καραϊβική, τις Μπαχάμες κι αλλού. Θα πεις Ελένη μου "δεν ήταν επαγγελματικής φύσεως"; Ήταν, όμως από τις φωτό που είδα στα περιοδικά είχε και τα καλά του. Παντού καθόταν και λιαζόταν με μια καρύδα στο χέρι. Μην το παίρνεις ως κακία, καμία σχέση. Απλά με αυτό τον τρόπο θέλω να τονίσω πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του αοιδού.